Partizanski pisac Ante Tomić nazvao NDH-u Disneylandom psihopta, a Hrvatsku malom musavom zemljom

0
8924

Nedaj bože većeg zla nego listati Jutarnji list, bilten komunističke partije Jugoslavije preko vikenda. Počinjete se okretati oko sebe i čekate neku komunističku gnjidu da vas prijavi za nešto partijski osmišljeno. Počinje vam se priviđati srboslavija.

Ovi još žive u Jugi. Još trkeljaju o dobrobiti partizana. Medijski prostor nije bolji niti u Večernjem, a još manje na HTV-u ili kako se to sranje od televizije naziva. Svuda izviru komunistički, lopovski, neradnički klošari koji progone ustaše. Ustaša je naziv za Hrvata, jer u Hrvatskoj nema ustaša, ali itekako četnika. Što medije ne brine previše.

knez-pavle-i-hitler

Komunista je naziv u tim medijima za intelektulaca. Komunistički intelektulaci tako su intelektualno silovali mlade Hrvatice, vadili srce od kćeri pisca Budaka, klali Hrvate kao piliće  1945. godine i vjerujete opet bi oni to ponovili, jer su im očnjaci počeli izlaziti sve više na vidjelo u tim srbo-komunističkim glasilima.

huda

Jedan od najglasnijih u širenju mržnje prema Hrvatima je pisac bez brkova, sin oficira JNA, Ante Tomić koji je već dobio po sebi razlijanu kantu govana.  O Srbima on piše sve najbolje. Svemu je kriv “mali narod Hrvati”. Da se radi o glupanu i povijesnoj neznalici zna i svaki malo pametniji trgovac gljiva na tržnici.

tomicgovno

No krenimo redom. Ovaj drekom obliveni pisac još za života tvrdi da se Mussoliniju i Hitleru toliko gadila Hrvatska, pa su je dali svojoj marioneti Paveliću, koji je po njemu imao trule zube i smrdilo mu je iz usta. Možda je Tomić često sjedio u društvu bivšeg šefa udruge “hrvatskih novinara” Saše Lekovića, isto sina JNA oficirčuge  i vidio te trule zube i smrad iz usta, pa si je počeo utvarati da vidi Antu Pavelića.

saša bre leković

Saši nije prigovorio za trule zube vjerojatno po nacionalnoj osnovi, oni kada imaju i trule zube vrijede više od jednog Hrvata.

Nadalje je ovaj pisac nekada zalijan kantom govana primjetio je kako su Nijemci bili pedantni ubojice, disciplinirani, a Hrvati razuzdana banda koja je klala sve oko sebe. Znači prema ovom piscu nekada zalijanom kantom govana ubojstva se dijele na pedantna i to odmah znači kako je taj narod kulturniji i onaj divlji  način koji dokazuje da su Hrvati stoka koja zapravo uopće ne zaslužuje državu.  Nijemci zaslužuju državu jer su pedantna nacija! I sve to  piše u Jutarnjem sranju. Hrvatima za vikend, za doručak…Kada Jutarnji i EPH propadnu, opet će im neki ministar gospodarstva oprostiti dugove…genijalno…A ti pisac bez brkova slobodno seri po Hrvatima u tom komunističkom manifestu.

Srbi će izmišljati brojke ubijenih u Jasenovcu, da bi izvukli autonomiju, a Tomić malo lupa po Hrvatima kako bi Austrijanci sve pokupovali i opljačkali u Hrvatskoj jer Hrvati su niškoristi i genocidni…dobar plan.

Kaže tako pisac bez brkova, nekada zalijan drekom, da je NDH bila Disneyland psihopata. Ono što su radili komunistički monstrumi od 1945. godine do Tuđmanove Hrvatske je Logor i Klaonica za Hrvate u kojoj se rađaju psihopate, koje komunistička bagra naziva piscima…ima i pisaca koji vrijedi kantu govana, te plaćaju najviše, pa zato i nakladnici propadaju.

vojin bakić

Ako  ovom cirkusu dodamo da je tamo neki uvaženi diplomat prosrao u “Jutarnjem sranju” kako je Vojin Bakić veliki umjetnik, a lik je sakrio spomenik banu Jelačiću poslije 2. svjetskog rata, jer je komunističko-kretenska-lopovska-zločinačka bagra imala stav da je i Jelačić ustaša (!) i postavio je svoje remek-sranje od partizanske propagande, onda smo mi stvarno u medijskom Disneylandu svakakvih luftbrenzera…Zamislite što bi taj diplomat rekao da nije uvažen…uglavnom narod je rekao svoje. U dva tjedna gotovo 820 000 potpisa protiv medijskih i političkih komunističkih kretena. 
Antife na aparatima!

Igor Drenjančević

HOP

Vezani članak

Laž o Pavelićevoj izdaji: OTKRIVAMO POVIJESNE KARTE KOJE SKRIVAJU KLASIĆ, GOLDSTEIN I OSTALI KOMUNISTIČKI KOMESARI IZ 1941. GODINE!