Otkrivamo što su Srbi mislili o Tesli kada je došao u Srbiju i što je o Stepincu pisao New York Times

0
5923

Tijekom posjete Srbiji i Beogradu za vrijeme svoga života, Tesla je bio jako loše prihvaćen, danas ova Smrdija slavi Teslu iako nije po ničemu nikada dokazano da je genijalac Srbin. Otac mu je bio pravoslavni svećenik, ali ne srpske crkve već Austrougarske crkve. Tesla je vrlo često prezime ukrajinskih Bijelih Hrvata, baš kao i Gudelj, Špegelj i nekih drugih hrvatskih prezimena.

Koliko Srbi drže do Tesle vidjelo se i kroz upropaštenu i pokradenu Tesla banku nedavno. Pupi  i ekipa brzo su je sredili.

Te godine kada je Tesla posjetio tadašnju Smrdiju, Srbi su ga nazvali ludim znanstvenikom. Isto ono što danas misli poturčena pevaljka Karleuša.

“Da li je moguće da je Nikola Tesla trebalo da bude asocijacija na muškarčinu i na tradicionalne vrednosti? Koliko ja znam i koliko smo učili u školi, on je bio čudak, bez žene! On nije bilo nikakvav predstavnik tradicionalnih vrednosti! Imao je i poremećaj, stalno je prao ruke, niko ga nije doticao, plašio se bakterija, nije komunicirao sa ljudima!” obrazložila je pjevačica, koja je nahvalila .Conchita Wurst.

končita

 

“Conchita Wurst je veoma uspešna osoba koja je pobedila na „Evrosongu” i koja je veoma aktivna kada je reč o humanitarnom radu. Da li je Končita muško ili žensko ili nešto treće, to je manje važno, bitno je kakav je ko čovek. Generalno mislim da ljude ne treba deliti po nacionalnosti, boji kože, veroispovesti… Da li si ti muško, žensko ili vanzemljac, to je nebitno ako si vredna osoba”, rekla je Karleuša. Takve slične gluposti mislili su i nekadašnji Srbi u svojoj maloj Smrdiji.

https://www.hop.com.hr/2018/01/03/video-srpski-svecenik-svjedocio-o-pedofiliji-ubojstvima-i-suradnji-sa-tajnim-sluzbama-u-srpskoj-crkvi/

cetnicki-zbor

SPC koja je poznata po pedofiliji, kriminalu i lažima i jedino je poštovana od Plenkovića i njegove ministrice nekulture Obuljen tvde kože, razapela  je Hrvate jer su navodno u Jasenovcu ubili 750 000 Srba ( u svojem muzeju genocida u Beogradu tvrde da je ubijeno 50 000 Srba!) i kako je stvarni svetac A. Stepinac ustaški vikar. O tome trubi kriminalac i pijanac Ivica Dačić, ratni zločinac i zadnji smrad Vojislav Šešelj, ali nitko od te gamadi ne govori kako su Srbi, njih čak 500 potpisali izjavu o progonu Židova i rasnim zakonima još 1941. godine ne .

velimirović

Nitko govori da je srpski svetac Velimirović dobio orden od Hitlera za tako gorljivo podržavanje rasnih zakona. O tome pokvarenjak i desna ruka Plenkovića, Pupi ne govori.
NY times najuglednija novinska kuća u svijetu Stepinca predstavlja kao osobu koja se suprostavila rasnim zakonima i o tome piše na svojim stranicama tjeko 2. svjetskog rata. Danas lažljivi Srbi okreću povijesne istine zahvaljujući Miloradu Pupovcu Puiju, i drugim lažljivcima na čelu sa patološkim lažljivcem Vučićem, koji je čak izmislio da su mu ustaše ubile djeda.

stepinac 6

Vučić je kako kažu zagorci fačuk njegove matere i njenog ljubavnika Albanca, prema tome ovo je već i tehnički laž, a stvarna je istina da se njegov djed potukao u birtiji i ubijen je u toj birtiji. Toliko o eurposkom putu Srmdije…zemlje prepune luđaka na brdovitom balkanu.

HOP