‘Slobodna Dalamacija’ nakon iseljavanja Hrvata predlaže da vratimo četnike i uzmemo Sirijce!

0
5207

Večernji list svakodnevno nas bombardira sa vijestima iz Srbije. Njihovim komentarima na vatrene, pa što misli Brena, jel Đoković dobro ili nije …što radi Neda Ukraden, gotovo za ispovraćati  se…S druge strane Vulin i Vučić  nas obučavaju u našim medijima da smo svi ustaše.

markovifah

“Uvaženi povjesničar” iz BiH Markovina u takvim medijima napada reprezentaciju Hrvatske na portalu Slobodna Europa. Ne zna  se tko je pokvareniji; novinar koji postavlja pitanja ili Markovina;

“Nedavno je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije nakon pobjede nad Nigerijom izjavio da je “pobjeda posvećena hrvatskim braniteljima” koji su oslobodili Hrvatsku. Ali zar to nisu učinili i partizani 1945. godine, na koje se izgleda nije uputno pozivati?

Markovina: Hrvatska nogometna reprezentacija je rezervoar za uzgajanje nacionalizma HDZ-ovskog tipa (Hrvatska demokratska zajednica) i to od prvoga dana. Ta izjava izbornika Zlatka Dalića ne razlikuje se od drugih izjava iz te reprezentacije od 1991. do danas. Sjetite se da je Miroslav Ćiro Blažević odveo sve igrače da potpišu podršku generalima koje je smijenio tadašnji predsjednik Stjepan Mesić. Tu je također skandiranje Josipa Šimunića “Za dom spremni” i nije teško shvatiti da je reprezentacija služila za “njegovanje” te vrste nacionalizma.”

Od čega su partizani ratnim zločinima “oslobodili Hrvatsku”? Da je reprezentacija poligon HDZ-a smatra i marginalna udruga ljevičarskih ekstremista Hajduka.

Pilsel isto napada hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Glavašević napada nogometnu reprezentaciju.

received_2611399299001205glavašević

“Hajdukovci” šaraju po Splitu grafite- mrze reprezentaciju, a kukavice koje ne žele pokazati lica provociraju Modrića kao što ga je provocirao Glavašević. Sve sa jednim ciljem, uništenja reprezentacije koja homogenizira narod. Narodu vraća reprezentacija nadu da je ovo veliki narod.

orjuna 2grafiti_jezgra8

Što čine nagrađivani pisci Rudan i Tomić?

Svakodnevno nas bombardiraju lažima da smo obične gnjile jabuke. A cilj je upravo iseljavanje Hrvata. Hrvati se masovno iseljavaju na osnovu ove propagande, a u završnoj fazi Plenković spominje činjenicu da bi Afrikanci bili sretni u Hrvatskoj, “Slobodna” kao šlag na kraju piše da treba vratiti Srbe iz Srbije zadojene četništvom i naseliti Sirijce. Znamo da su Večernji i Slobodna kontrolirani mediji i glasnogovornici vlasti. Prema tome Plenkovićev plan je otkriven.

Plenković može ostati na vlasti jedino ako dovede četnike i strance kao glasače.

HOP