Matić nazvao branitelje teroristima, zaboravio da je sa tim teroristima roštiljao i da mu je pred vratima umrla herojka Topalušić

0
8862

Slika naslovnice prikazuje feštu branitelja kod Josipa Klemma nakon što je Fred Matić izgubio mandat. I on je na fešti. Klemm koji je organizator i Matić protiv koga je organiziran prosvjed. 

-Do plinskih boca  branitelji su bili prosvjednici, a nakon plinskih boca su bili teroristi koji iznose plinske boce. Kasnije su govorili da su prazne, ali prazne puške se plaše ubojica.-kaže Fred Matić o braniteljima. To bukvalno znači da je on roštiljao u vikendici kod Klemma sa teroristima. Jest se može sa teroristima, ali na prijem kod predsjednice na Dan Državnosti nije išao jer je u njenom društvu bilo puno tih terorista koje je ona posjećivala u šatoru i zato jer ih je posjećivala on ne želi kod predsjednice.

Matić: Nisam bio kod Kolinde, degutantno je da je posjećivala teroriste iz Savske-naslov Indexa.

Komedija malo veća. Možeš piti i jesti sa njima, ali ne ide kod predsjednice zbog toga što ih je ova posjetila u šatoru. Svima je jasno da čovjek laže, ali i da radi dobar PR predsjednici nakon što je strašno pogriješila sa Vučićem. Iz nje Matić radi domoljupku, a sebe proglašava moralnom vertikalom. Za budale dobar naslov. Jedino se budale ne mijenjaju kaže Konfucije. 

NevenkaTopalusictop shit

Prijem-Pantovcak

Ovo su uzvanici kod predsjednice

Ipak i za njega bi se mogao napraviti naslov, ako on tvrdi da su branitelji bili prosvjednici do postavljanja plinskih boca na ulicu, prema toj logici i on je bio ministar branitelja do trenutka dok mu pred vratima nije umrla braniteljica iz Sesveta Topalušić. Danas ona ima svoj trg na njegovu sramotu. Nije ga dirnula njena smrt pred njegovim vratima. Strašno. Ostao je ministar, ali očito ne i branitelja. S tolikom mržnjom govori o braniteljima kao da je bio sa Šljivančaninom dobar.

Možda smo se svi mogli zavuči u podrum od nekog vrtića devedesetih i braniti podrum od branitelja.

Igor Drenjančević