Plenković i njegovi žderači državnog proračuna proglasili su narod marginalnim za njegovu igru veleizdaje

0
8978

Oceaonograf i ministar Pavić nakon mjeseca i mjeseca vladavine skužio je da mu fali love za mirovine. Nema što, genijalac. Istina je duboka voda, a on je ipak oceanograf. Pavić je kazao kako prema projekcijama do 2040. uvođenje dodatka od 27 posto za osiguranike iz oba stupa bi povećalo rashod za približno 40 milijardi kuna. U prijevodu treba od nekuda maznuti lovu za isplatu. Inače ćemo biti 50 godina unazad, gdje će nas baciti marginalci.

marginalcikolinda 22

-Predsjednik vlade optužuje sve i svakoga sa širenje pesimizma,a upravo su njegovi ministri, kroz svoje reformske pakete,generatori tog pesimizma.
Godinama su svi upozoravali sve vlade da je mirovinski i zdravstveni sustav neodrživ, pa čak i onda kad je odnos zaposlenih bio i veći nego sada. Potpunim izostankom investicija sve proračunske “rupe” bile su krpane poreznom presijom,i sasvim je jasno da se više niti na taj način sustav ne može održati, jer prostora za dodatnu presiju nema.
Htio to Plenković priznati ili ne,pola hrvatskih građana spada u kategoriju sirotinje što znači da više ne mogu podmirivati svoje redovne obaveze i svjesni su činjenice da će odlaskom u mirovinu postati socijalni slučajevi, a što onda ?
Hrvatsku jedino mogu spasiti investicije, ali one koje će stvarati nova radna mjesta i rehabilitacija potrošnje, a da bi to ostvarili u potpunosti moramo mijenjati zakonodavstvo.
Svima mora biti jasno ; Da bi država bila bogata,moraju se dosljedno ubirati porezi. Da bi se dosljedno ubirali porezi,građani moraju biti bogati. Da bi građani bili bogati,zakoni moraju biti pravedni i pravični.
Hrvatska nema ni jedno od navedenoga i dok to ne napravimo šanse su nam male ili gotovo nikakve. -piše Mario Strinavić

Ljudi koji ni kune nisu zaradili na tržištu, prodaju maglu i za to redovno dobivaju plaću iz proračuna- komentirao je stanje u Hrvatskoj sudski vještak Davor Banović.

Ugrožene su mirovine, zatvaraju se arhive, kradeze i stranka dugih prstića prikrivaju svoje zločine, lopovluk, a samo mali broj saborskih zastupnika nisu bijednici. U principu Plenković nas vraća u vrijeme mraka i govori da je volja naroda za referendumom  mrak. Zapravo je u panici jer ako će referendum donijeti novo političko stanje u Hrvatskoj, to znači da će ga njegovi šefovi u EU smijeniti, nije uspio sprovesti njihov plan izdaje birača.

plenniplenoslav

Marginalcima je predsjednica prozvala žene poginulih branitelja i branitelja D. Keleminca koji su se jedini usudili doći pred Pupovca, pred njegovu četničku izbornu bazu u Vrginmost, gdje ova vlast tolerira teror na jednom obitelji, zastrašivanje djece, premlaćivanje, prijetnje silovanjem malodobnog djeteta. Bili su marginalci jer su se suprostavili Aci zločincu Vučiću. Aco kada je došao u Vrginmost, priupitao je dijete drugog razreda piše li njegov tata za HOP! Ima li većeg jadnika od toga jadnika kojeg je ugostila predsjednica?!

satanapederi

Marginalcima je nazvao Plenković puk koji je katolički i kojem nameće kretensko obrazovanje koje nema veze sa tolerancijom, njega nisu birali istanbulci, već baš suprotni. Sada bi im on zabranio misliti. Marginalcima je nazvao sve ona koji napadaju pokvarenost i veleizdaju Pupovca.

macantop shit

Čini se da je on i njegova ekipa žderača državnog proračuna učinila sve da uništi zemlju, a žalosno je da su oni potpuni brojčani marginalci na izborima. 

Igor Drenjačević

HOP