I Putinu odgovaraju naši crni dresovi, jer oni standardni su u bojama grba Bijelih Hrvata u Ukrajini

0
3830

U tekstu o Bijelim Hrvatima podrobno smo objasnili kako su oni bili u Ukrajini i danas ima spomen na te ljude, a još  manjina i živi u Ukrajini.

Naša diplomacija nije reagirala na Tuskovu usporedbu Vučića sa Teslom

U ovom spotu jasnu se vidi naš grb, i ime restorana Bijeli Hrvati.

Ukrajina je prva priznala Hrvatsku. Putin je stalno prosvjedovao kod predsjednice u svezi dolaska hrvatskih dobrovoljaca u Ukrajinu. Panika je bila zbog simbola. Hrvatskog grba. Grba koji se vijori i po Ukrajini i Karpatima. Bijeli Hrvati i Hrvati iz naše zemlje su braća, a ne Srbi, koje nam nameću kao braću. Povezivanje ukrajinskih Hrvata sa nama je za Putina veliki problem. 

Hrvati Moravske veću su genocidom i asimilacijom uklonjeni. U Ukrajini su još dosta glasni Hrvati. Prvi koji se za vrijeme ukrajinske revolucije digao na barikadama protiv Rusa bio je Bijeli Hrvat.

Rusima itekako odgovara da Hrvati ne igraju u kockastim dresovima na svjetskom prvenstvu. Ne žele baš nikakvo buđenje nacionalne svijesti u Ukrajini. Zato i naša desnica okrenuta Rusima potencira crne dresove i pozdrav za dom uz te dresove… Zanimljivo da se nitko do sada nije upitao kako niti jednu utakmicu Hrvati nisu igrali u svojim standardnim dresovima.

Hrvatski grb stalno smeta, pa komunistička masonerija izmišlja kako je ustaški sa bijelim poljem.

grb konte

Ovaj je iz Udina. Žele nas svi svesti na mali narod, nastao od Srba, što je laž. Gdje god se može, osporava se grb, a koji nalazimo u Indiji, Iranu, Ukrajini, Slovačkoj, Poljskoj, Italiji…

On dokazuje priču baš Rusa Majorova, Velika Hrvatska.  Povijest koja se godinama taji. Knjigu je Putin pročitao i svjestan je tko su Hrvati.

HOP