Policajac Stevo koji se danas zove Stjepan lagao je na sudu da bi pomogao babi ‘antifi’

0
9010

Danas je bilo veselo na prekršajnom sudu u Zagrebu. Baba koja je provocirala Dražena Kelminca i govorila riječ -smrt- pa onda nastavila sa koljačkim poklikom “smrt fašizmu”, pokličem koji je ubio pola milijuna Hrvata, našla se kao i svaka ‘ugrožena osoba’ u Hrvatskoj od Hrvata.

Ljiljana Kuratović iz Pazina, koja glumi zagrepčanku na sudu je glumila žensko zlostavljanje od strane Dražena Keleminca.

Prvo je prijetila, a kada je Keleminec pozvao policiju tada je odglumila napad. Policija koja je prva došla na uviđaj brže bolje je pobjegla. Vjerojatno znajući babu. I tek nakon 40 minuta došla je druga ekipa koja je pokrila babine laži. Na uviđaj je došao policajac prve komunističke milicijske postaje u Zagrebu, leglu komunjara, te potvrdio zlostavljanje babe, iako ga uopće nije vidio kako kaže D. Keleminec. Policajac se zove Stjepan Samardžija, koji je promijenio ime kao i svaki pošteni Sr*in iz Stevo u Stjepan. Danas je to Hrvatina kakvu treba tražiti.

Stevo je tako izjavio kao veliki politilog prema učenju Goldsteina ili Klasića da je Keleminec vikanjem pred inkriminiranim muljatorom Pupovcem ZDS uznemiravao Srbe. Genijalno. Policija se ne bavi činjenicama nego politologijom.

Stevo je tako i nastavio govoriti piz*arije, pa je spomenuo da je Kleminec konfliktna osoba. On je to zaključio po broju prijava. Keleminec nije nikoga nikada napao, niti njegovi ljudi nikada nisu bili nasilni, ali su za Stevu politiloga opasni. Stevo politilog zna da je Keleminec pomogao obitelji Srbina Dragića u Vrginmostu, jer policajci kao i Stevo ne žele vidjeti četnike ili problem, već vide da je mirni Keleminec problem.

Politolog Stevo je izjavio pred sutkinjom da je pozdrav “smrt fašizmu ” legalan, a ZDS nije. Što je isto laž.

Tko je branio antifu Ljiljanče? Ni manje niti više “humanitarni” ured odvjetnika Čede Prodanovića. I to ne zamolbu one loše glumice Urše Raukar, poznate po urlanju ispred Sabora na Hasanbegovića. 

Tko ne vjeruje da je sve ovo bila igra treba dodati i pokvareno izvješće Nova TV, koje je pokazalo samo ono što im odgovara u ovom slučaju. Naravno da to isto uredništvo nikada nije htjelo ući u selo obitelji Dragić i pomoć Srbinu koji ne može živjeti od četnika iako je obečalo!

HOP