Nećete nas spriječiti da 28. 07. 2018. godine dođemo i održimo prosvjed protiv veličanja četničkih zločina

0
7391

PORUKA HDZ-u i MILORADU PUPAVCU !

Nećete nas spriječiti da 28. 07. 2018. godine dođemo i održimo prosvjed protiv veličanja četničkih zločina u „ KRVAVOM SRBU „.

HDZ preko Ministarstva branitelja organizira dana 27. 07. 2018. godine Boričevac , plaća autobuse i poziva na grah.

Sve je to u redu ali nije u redu da  sugeriraju da se ne ide na prosvjed u „ KRVAVI SRB „ u subotu 28. 07. 2018. godine.

HDZ preko Ministarstva branitelja šalje poruke da se dolaskom u „ KRVAVI SRB „ ide na ruku Miloradu Pupavcu.

Sve je to laž ! Ne ide se na ruku Miloradu Pupavcu već upravo HDZ pokušava omogućiti da on taj dan preko medija Pupavac laže o antifašizmu , a antifašizma nije bilo već četnika i njihovih zločina.

HDZ je financirao taj četnički spomenik u Srbu sa 3, 2 milijuna kuna, HDZ financira Pupavcu svake godine četničke derneke u Srbu, a sad tvrde da je naš dolazak u Srb štetan i da to odgovara Pupavcu.

Kako HDZ manipulira to je za ne vjerovati,  sada su  preko Ministarstva branitelja preuzeli Boričevac  sa ciljem sprečavanja masovnog prosvjeda u  “  KRVAVOM SRBU „.

Sve rade da svom koalicijskom partneru Pupavcu omoguće miran četnički dernek !

Poručujem HDZ –u da im ta manipulacija i dodvoravanje Pupavcu neće proći. Mi idemo u „KRVAVI SRB“ i ove godine pa makar  nas bilo i desetak.

Mi se nećemo dati izmanipulirati , a da je HDZ vjerodostojan zabranio bi Pupavcu četnički dernek u        „ KRVAVOM SRBU“.

HDZ-u nije problem taj četnički dernek već mi koji dolazimo remetiti mir Pupavcu. Pozivamo sve one koji će doći u petak u Boričevac da ne nasjedaju HDZ-ovoj propagandi i dođu u subotu u 11, 00 sati na prosvjed u „ KRVAVI SRB „.

OVAJ ČETNIČKI USTANAK SE NESMIJE OMETATI KAŽE PUPAVAC, DA HDZ SAD SVE PODUZIMA DA SE PREKO BORIČEVCA SPRIJEČI NJIHOVO OMETANJE.

Ovdje Vam je link gdje to Pupavac govori  ,pa onda neka bude jasno  onima koji će se dati izmanipulirati !

https://www.youtube.com/watch?v=jr4U8qsgXmw

NEĆETE NAS SLOMITI ! NEMA PREDAJE !

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec