PUČISTI NISU USPJELI- TRBUHA OSTAJE PREDSJEDNIK HČSP-a POTVRDILO MINISTARSTVO UPRAVE

0
3529
TRBUHA OSTAJE PREDSJEDNIK HČSP-a
POTVRDILO MINISTARSTVO UPRAVE
Nakon točno godinu dana trakavice Ministarstvo uprave potvrdilo je da Davor Trbuha predsjednik HČSP-a i dalje ostaje na čelu stranke upisan u Ministarstvu uprave kao jedina ovlaštena osoba koja će i dalje predstavljati i zastupati Hrvatsku čistu stranku prava.
Tim činom Ministarstvo uprave odbilo je zahtjev Krunoslava Hrvačića iz Velike Gorice za upis ovlaštenja za predstavljanje stranke.Hrvačić je zahtjev sa zapisnikom predao nakon pučistićkog i nelegitimnog Sabora stranke u Splitu koji se održao 08.07.2017. godine.
Važno je spomenuti da Hrvačić koji je u Splitu bio izabran za predsjednika stranke nije niti uveden u stranačkoj evidenciji kao član stranke, ali izgleda da to nije bilo bitno pučistima predvođenim Josipom Miljkom, Mate Bekavcem i Lukom Podrugom koji su istog i izabrali.Na taj način pučisti su željeli svrgnuti Trbuhu i preko Hrvačića voditi i dalje svoje zakulisne igre te nastaviti voditi dodvorničku i nedosljednu politiku suprotnu načelima HČSP-a gledajući striktno vlastite interese.
Da se podsjetimo Trbuha kada je izabran za predsjednika stranke na Općem saboru HČSP-a  03.12.2016. godine u Zagrebu u svome programu jasno je rekao da će od HČSP-a uistinu napraviti čistu stranku prava što joj i samo ime govori, a što prije nije bio slučaj.Trbuha je to i napravio!Najavio je odmak od HDZ-a kao i koaliranje sa njima na bilo kojoj razini što se već spomenutim pučistima nije na prvu svidjelo, pa su već na samom Saboru 03.12.2016.g. željeli svrgnuti Trbuhu, ali nisu računali na veliki otpor Trbuhinih pristaša koji su bili u velikoj većini.
Planovi za rušenje legitimno izabranog predsjednika Davora Trbuhe nastavili su se kroz cijelu 2017. godinu pogotovo prije, za i nakon Lokalnih izbora gdje je Trbuha jasno zabranio uz potporu i većinu Glavnog stana stranke koaliranje sa HDZ-om i njima sličnima što se već gore spomenutim pučistima opet nije svidjelo niti im je ta odluka bila po volji. Znali su da im je predsjednik stranke Davor Trbuha pomrsio planove jer na taj način ostaju bez osobnih interesa i pozicija koje su sve protekle godine uživali zahvaljujući koaliciji sa HDZ-om.Tako da se nakon Lokalnih izbora još jače krenulo u rušenje Trbuhe na sve moguće načine skroz do samog pučistićkog i nelegitimnog Sabora u Splitu na kojem su sudjelovale “podružnice” koje nisu upisane u Ministarstvu uprave, a kamoli da bi imale pravni legitimitet.
Uglavnom o tome smo već pisali nekoliko puta na našoj službenoj web stranici.Bitno  da je ovaj puta pravda uistinu pobjedila uz Božju pomoć.Našem dosljednom i nepotkupljivom predsjedniku Davoru Trbuhi koji je uspio sačuvati HČSP od onih koji su je prije vodili ka samoj propasti želimo puno sreće i mudrosti u daljnjem vođenju nama jedine prave dosljedne i čiste stranke prava.
Bog i Hrvati!
HČSP