Kuljiš napao pupovčevog poltrona da je upropastio HND

0
2099

Oficirsko dete Kuljiš napao je oficirsko dete Sašu Lekovića da je napravio sprdačinu iz novinarskog društva. HOP portal prvi je objavio da je ovaj luftbrenzer u kojeg su se kleli i nagrađivani novinari zapravo veliki muljator. Novinar trulih zubiju uništio je kraj stotine novinara samu udrugu novinara i pokazao koji jadnici kod nas sebe nazivaju novinarima.

Sud i stečajna falsificirali OiB, ex šef novinara Leković napravio rasulo

Kuljiš: Leković je napustio HND kako bi ga destabilizirao, njegova i Lulićeva ostavka bile su koordinirane
Sve je komentirao o Denis Kuljiš, koji kaže da je na sve to upozoravao.
“Da će se to dogoditi upozorio sam kolege još uoči izvanredne skupštine održane u junu, zakazane zbog ostavke prethodnog predsjednika Saše Lekovića – Lekija, glavnog tajnika Lulića te odlaska u mirovinu kompletne administracije.
(…)
Mislim da su Leković i Lulić ostavku dali s nakanom da Društvo destabiliziraju i na Skupštini zakazanoj za 29.06. na neki način uspostave prevlast te uklone Izvršni odbor s kojim su ušli u sukob. Zašto to mislim?
Ostavke su bile koordinirane, a zatim je Lulić poslao veoma dugo okružno pismo u kojem je upravo Izvršni odbor okrivio za neriješene probleme, nadasve za nedostatak inicijative oko mogućeg negativnog ishoda sudskog procesa koji se vuče 25 godina, a mogao bi završiti dugom od 350.000 eura i ovrhom nekretnine – Novinarskog doma. U času kad su predsjednik i tajnik davali ostavku, svi zaposlenici HND stekli su pak uvjete za penziju a nije bio raspisan natječaj za njihovu zamjenu. Također, Leković je na sastanku Ogranka slobodnih novinara kojima pripada, pokrenuo pitanje njihovih otpremnina i kao odgovornu osobu za neplanirani trošak naveo bivšeg predsjednika Duku, što je zatim dovelo do diskusije o pokretanju tužbe zbog Dukine navodne krivične odgovornosti.

Nada Landeka

HOP