Na Banovini ponovo smo otkrili srpskog teroristu i zločinca

0
10487

U Vrginmostu smo pronašli srpskog teroristu kako se šeta slobodno i bezbrižno. pred robnom kućom i lokalnom trgovinom.

To je četnik koji je prvi otišao na obuku u Brusku kod Karina i bio na lokaciji kod  Knina na obuci kod kapetana Dragana .

Poslje obuke i akcija u tim jedinicama prešao je u miliciju srpsku kod svoga rođaka, teroriste i zločinca Đure Škaljca , te mu je on našao mjesto u policiji i bio je u specijalnoj jedinici MUP-a Krajine.

Sa tim četnikom bila je i njegova sestrična Petra Škaljac koja danas živi u Americi i dolazi u Hrvatsku na odmor.

Miloš Vučinić  prije rata radio  je u Karlovcu, u tvornici Ivo Lola Ribar, a u ratu bio dio ove zločinačke jedinice, bio  je zvijer za Hrvate,  danas živi u Srbiji .

Svi su bili martićevci , jedinica im je bila stacionirana u hrvatskom domu  u Vrginmostu, današnjem,, prije je to bilo kino.

Oni su dovodili zarobljene u zatvor kod Stanka Čiće (danas poznati pjevač srpskih ojkača), šef te jedinice bio je Nišević Rade, a njegov zamjenik Rusnov Rade, svi odreda martićevci, poslje  svi prelaze  u vojnu policiju. Zlostavljači i ubojice.

Ovaj četnički ološ kojeg smo otkrili  zove se   Đuro Škaljac,  otac  mu je Petar , rođak od zločinca Škaljca iz  terorističke organizacije Biro Krajine ,svi su rodom iz poludjelog četničkog sela kraj Vrginmosta;  Slavskog polja iz kojeg kreću sve terorističke akcije protiv države i danas!

HOP