Keleminec: ‘SDP-ovci žele smijeniti Bernardića jer Brisel od njega traži koaliciju sa HDZ-om’

0
9894

Na jučerašnjem skupu AHSP-a pred zgradom kradeza na Trgu žrtava fašizma Dražen Keleminec je obznanio činjenicu postojanja druge grobnice na Ovčari koja stvara paniku Pupovcu i ekipi, a koju je otkrio novinar Igor Drenjančević 2016. godine i do danas nije nitko reagirao.

DRUGA GROBNICA SA OVČARE IZMJEŠTENA JE 18.10.1993. GODINE, DA SE PRIKRIJE ODGOVORNOST JNA

Očito je i policajac Kajkić radio na tome slučaju i zato je maknut. To je čin veleizdaje o kojem se šuti. Istina se probija polako van.

Zanimljivo je isto kako je komentirao činjenicu pokušaja smjene Bernardića sa čela SDP-a. Prema njegovim informacijama to se događa jer je u Briselu dogovorena koalicija SDP-HDZ za slijedeće izbore. Što je prema mišljenju Keleminca katastrofa za Hrvatsku, jer se na taj način štiiti opljačkano.

Ova država je podigla 20 sudskih procesa protiv branitelja Keleminca, a nije podigla protiv glavnih krivaca za stotine grobnica gdje su ubijeni Hrvati. To sve govori o državi.

Na kraju je Keleminec prozvao pljačkaški porezni sustav, ovršni, blokade računa kao jasan dokaz da država radi protiv svoga naroda kako bi što više ljudi iselila.

HOP