Pogrešno je Žide izjednjačavati sa Hebrejima jer oni su pripadali različitim civilizacijama

0
4476

Hrvatska ne smije zataškati Bleiburg i zločine komunističkog genocida nad Hrvatima jer narodu treba istina, a najmanje  joj treba mišljenje jednog cioniste koji židsku stvarnost gradi na ucjenama jednog naroda. Taj genocid su skrivali i promicali laž neki židski komunisti u Jugoslaviji, Srbijanci i Srbi uz blagoslov jednog od najvećih zločinaca u 20-tom stoljeću – ”voljenog i nepogrešivog” druga Tita. Ne znam ako izvjesni Menacham Z. Rosensaft (VL, 25. 9. 2018.)  razumije povijest civilizacija, ali moram naglasiti da sličnu tezu  danas promiču  Srbijanci i Srbi uz pdržku cionista. Tako su Židi izabrani a Srbijanci nebeski narod. Cilj ovakvih lažnih teza je ucjena  Hrvata i otimanje njihove uloge u stvaranju ljudske civilizacije.

Srbijanci itekako podilaze cionistima jer im je cilj zajednički – iskorjeniti Hrvate kao narod koji su kroz povijest bili nositelji civilizacije na što nas upućuju mnogi toponimi, antroponimi, mitologije i jezici diljem Europe i globusa čijem korpusu su izvorno pripadali i Židi, Srbijnaci i Srbi. Drugi cilj Srbijancima i Srbima je prikriti srbijanske zločine nad Židima i Hrvatima, a zbog toga su neki Židi dobro plaćeni. Komunist Tito je uz pomoć četnika i hrvatske partizanske djece koji su se borili protiv talijanskog fašizma, čiji saveznici su bili četnici koji su  nakon završetka antifašističkog i antinacističkog rata izvršili genocid nad Hrvatima. Isto tako četnici su izvršili velike pokolje nad Hrvatima u Dalmaciji i BiH u suradnji sa Talijanima za vrijeme rata.

Zar Hrvati nemaju pravo propitivati prikrivene zločine Titinih komunista i četnika nad hrvatskim narodom u ratu i nakon rata? Zna li taj gospon barem išta o Hudoj Jami, Kočevskom Rogu i Maceljskoj šumi? Zna li išta o pokretnim gasnim komorama u Srbiji  u kojima su gasirani srbijanski Židi?

Naime, pogrešno je Žide izjednjačavati sa Hebrejima jer oni su pripadali različitim civilizacijama. I jedni i drugi su bili civilizacijski Hrvati. Hebreji su semitizirani Hrvati, a Židi su bili Hrvati starokršćani jer su slijedili stari Zavjet i kad je nametnuto novo kršćanstvo i novi Zavjet, neki starokršćani ga nisu prihvatili. Njih je Rim nazvao Judi, a bili su još poznati kao Goti. Odatle slavenski katolički naziv Židi, dok ih pravoslavci nazivaju Jevreji.  Europski Židi su poznati kao Aškenazi, a navodno su bili poznati kao Hazari u doba kad su se na te prostore naselili Sarmati, dakle, Carmati, Karmati, Karpati ili Hrvati. Ta civilizacija je imala dvije kaste, a jedna kasta se zvala Az-ari, dakle, Vaz-ari, a nikako Haz-ari. Ovu kastu su činili ratari, stočari i trgovci. Az je naziv za prvo slovo glagoljice i označavao je boga. Dakle, izvorno pismo haravača je prilagođena bizantskom pismu.

Hebreji su bili Hrvati koji su semitizirani i zbog toga su dospjeli u egipatsko i babilonsko ropstvo nakon što su tim prostorima zavladali Asirci, tvorci semitske kulture i prvog semitskog pisma. Oni su pisali sa desna na lijevo i mnoge izvorne arijske riječi su promjenjene, primjerice, naziv Herveč je zbog nedostatka slova u asirskom pismu za glasove H, V i Č postao Ebre. Romani su ih nazvali Hebreji, a pravoslavci su ih nazvali Jevreji i tako se izgubio njihov izvorni etnik. Uz pomoć asirskog pisma Harvači su još postali Aleviti ili Leviti, a neki su svoj identitet sačuvali kao Aravati ili Arabi.

No, da bi sve ovo  razumjeli moramo poznavati sva starija pisma, razlikovati slogovne od suglasničkih riječi i početak pisanja riječi – sa lijeva ili desna, dakle, arijski ili semitski.

Zašto nitko ne smije propitivati Titine zločine ako do istine dolazimo upravo propitivanjem. Ni jedan Hrvat ne negira holokaust, ali svaki razuman i moralan Hrvat negira komunističke laži jer novootkrivene činjenice pokazuju da su komunisti i četnici nakon rata i u ratu pobili najmanje 600 tisuća nedužnih Hrvata samo zato što su bili Hrvatii, a ne zbog počinjenih zločina i to bez ikakvog suda, mada ni komunističkim sudcima pravda nije bila cilj nego odmazda – progon i zatvor za Hrvate koji su voljeli svoj identitet isto kao što ga danas vole Židi. Jedino su preko Jasenovca Srbijanci iliti četnici mogli prikriti svoje zločine nad Židima i Hrvatima.

Gospon Rosensaft očito nikad nije čuo da je Srbija već u kolovozu 1942. godine bila judenfrei i da su do tada u pokretnim gasnim komorama pogubljeni gotovo svi njezini Židi. U Hrvatskoj je veliki broj Žida preživio, a njih su nakon završetka rata opljačkali komunisti i protjerali ih u Izrael. Dakle, gospon Rosensaft unatoč novim spoznajama i otkrićima nastavlja lagati ne mareći za istinu. U NDH je živjelo oko 32 tisuće Žida, a preživjelo ih je prema komunističim dokumentima više o 12 tisuća, a koliko su ih komunisti opljačkali i deportirali u Izrael ni danas se ne zna.

Vaše tvrdnje o Jasenovcu, gospon Rosensaft, su utemeljene na srbijanskim lažima, što ne dolikuje moralnom i odgovornom čovjeku. Za takve laži nemate čvrstih arhivskih dokaza, a za srbijanski pogrom nad Židima postoje arhivski dokazi. Nitko ne negira da je u NDH nestao i u Njemačkoj pogubljen veliki broj Žida, ali lažima blatiti jedan narod je zločin gotovo isti kao i genocid.

Srećko Radović