Branitelji se bune da u kninskoj bolnici na odjelu za veterane rata uprava bolnice namjerno smješta Srbe!

0
7489

knin

Ravnateljica veteranske bolnice u Kninu u tom je gradu radila i za vrijeme njegove okupacije. Bila je to prva zanimljiva vijest o veteranskoj bolnici u Kninu.

Projekt ‘Dnevna bolnica i jednodnevna kirurgija Opće i veteranske bolnice ‘Hrvatski ponos’ Knin‘ sufinancira Europska unija iz Europskog fonda.

Naš sugovornik, branitelj M.J. požalio se kako na krevetima na kojima bi trebali biti isključivo veterani domovinskog rata leže Srbi.

-Od 15 kreveta rezerviranih za veterane domovinskog rata, na 13 kreveta leže lokalni Srbi, a samo na dva kreveta smo bili mi dragovoljci domovinskog rata. Nas tjeraju iz bolnice jer smo prema roku predugo u bolnici, a kraj nas leže oni koji nimalo nisu oduševljeni što smo u istoj prostoriji. Za nas vrlo neugodna situacija. I potpuno nepotrebna jer su kreveti isključivo za branitelje namijenjeni. Praktično branitelji su istisnuti iz bolnice.- svjedočio nam je ovaj branitelj.

Kako tvrdi, o samom slučaju pisali su ministru branitelja Medvedu i njegovom pomoćniku, ali do danas odgovor nisu dobili.

HOP