‘PLENKOVIĆU, KAO SRBIN NISAM UGROŽEN OD HRVATA, VEĆ OD PUPOVCA I SDSS-a KOJE ŠTITI PRAVOSUĐE I POLICIJA!’

0
26021

Pismo ogorčenog Srbina iz općine Gvozd na medijska podmetanja o ugroženosti Srba i same ugroze Milorada Pupovca:

Poštovani gospodine premijeru Plenkoviću;

zaista sam se iznenadio kad sam večeras vidio na televiziji koliko se daje pažnje “kako se kaže napadu na saborskog zastupnika Pupovca” i spominje se nekakav napad na Srbe u državi i da su ugroženi?!

To poštovana gospodo nije točno, mi lojalni Srbi nismo ničim ugroženi od građana Hrvata,  već smo odbačeni i ugroženi od naših predstavnika Srba počevsi od vrha , pa preko općina, mjesnih odbora i vjećnika SDSS-a!

Poštovani gospodine Pupovac što bi bilo da vas je netko napao kao mene i moju obitelj te moju malodobnu djecu ? Mi svaki dan smo napadnuti i izloženi fizičkom i psihičkom zlostavljanju!

IMG-3d843403c783b1d82a25c69dfe531f0c-V

Navesti ću vam primjere pa vi procijenite da li je trebala istraga i žurno postupanje kad smo mi u pitanju, a za vas se hitno diže policija na noge, ministar policije dobro zna i upoznat je sa našim slučajem pa nije naložio i izdao nalog za zaštitu nas, niti nas policija čuva !

dragić

Što bi vi gospodo učinili kad bi vam netko javno zaprijetio likvidacijom cijele obitelji samo zato što ste lojalni Hrvatskoj i hrvatsku vojsku odslužili, a supruga je Hrvatica?  Kad bi vam netko zaprijetio ubojstvom malodobnog sina, kad bi završili u bolnici  zbog svega, kad bi vam netko se posrao i obavio nuždu na grobu roditelja , oštetio porodičnu grobnicu, prijetio malodobnom djetetu, kćeri ubojstvom i silovanjem majke Hrvatice u dvorištu porodične kuće, kad bi vas netko došao klati iz Srbije i Amerike i prijeti plaćanjem ubojicama, da vas ubiju kad bi vam netko u noćnim satima upao u dvorište sa namjerom lišenja života i kad ne bi smjeli putem ili cestom proći , kad bi vam puštali dim u kuću paljenjem njive uz vašu kuću kako bi se ugušili u ugljik monoksidu, kad bi vas pratili nepoznati tipovi sa vozilima i presretali , kad bi vam dijete pokušali ozlijediti pred dvorištem i kad bi vam djeca išla na liječenje u bolnice, kad bi vam vaše dijete u školi šikanirali, vrijeđali i tukli ,prijetili silovanjem ?!

Kada bi mi tako nešto radio bilo koji Hrvat sve bi bilo u novinama, ali zato što mi to rade Srbi niti jedne novine i niti jedna televizija ne želi imati posla sa mnom, iako su svi izviješteni i znaju što mi se događa! O meni piše samo HOP portal i braniteljski dio portala Dnevno .

Poštovana gospodo po ovom kod mene su trebali već biti specijalne snage RH, a nisu jer ja sam mali čovjek i moja sirotinjska obitelj koja nema  zaleđinu, kao vi gospodine Pupovac .Od vaših ljudi sam ugrožen, ali mediji nisu smjeli zbog vas, objaviti našu tužnu istinu i zaštitila nas policija nije, nije odradila korektno posao kod nas!

pule 5

Poštovani mediji dajete toliku pažnju kriški limuna, bačenoj na Pupovca, valjda limun ne ubija, koliko znam o biljkama,  a ja mislim da ovo  stanje nas ubija!

Da ste vi doživjeli ovo stanje,  pitam vas javno; vi bi digli sve snage na noge ,izvaredno stanje bi bilo, a kad smo mi u pitanju nikom ništa , manje 4  duše u Vrginmostu, za vaš politički mir, ali pomislite kako je lijepo vašoj djeci u toplom i bez straha spavaju idu u školu, a moja u strahu žive. Jedini koji se usude pisati jesu iz HOP portala !

plen

Pa vi vidite molim vas, malo se pozabavite ministre policije tko vam šeta po zemlji i kako ulaze i što im je cilj ,da ne bi morali novinari izvještavati ispred moje kuće u crnoj kronici .

Novinari i tv kuće objavite nešto što narod zanima, a ne gluposti o limunu i paradajzu sa Dolca u režiji visoke politike.

Sa poštovanjem i stojim sa dokazima na usluzi vašim institucijama, koje su već bile u kontaktu sa mnom ali nisu poduzele ništa već moj razgovor prepričali u kavani i babama u selu, nekima iz Srbije, toliko o našoj sigurnosti i radu na sigurnosti zemlje određenih službi !

Rade Dragić iz općine  Gvozd ekskluzivno za HOP portal

VEZANI ČLANAK

Desna ruka Vučića , Linta na slici sa zločincem sa Banovine, čovjekom koji je organizirao četnička silovanja!