Pupi ‘ebač kad šlatari žene to je hrvatski nacionalizam, a potpaljivanje roštilja sa ‘Novostima’ napad na Srbe!

0
4499

“Moja je žena sjedila na kavi u kafiću na Cvjetnom trgu u društvu prijateljica. Pupovac je sjedio pokraj njih sa svojim društvom i čitavo ju vrijeme nepristojno odmjeravao. Rekla mi je da se osjećala neugodno zbog toga. Ona u tom trenutku uopće nije znala tko je on, već joj je bilo neugodno jer ju je nepristojno promatrao čovjek koji je barem dvostruko stariji od nje, a ona je tada bila djevojka od dvadesetak godina. Nakon nekog vremena, Pupovac je prišao mojoj supruzi, dodirnuo joj koljeno, pružio svoju posjetnicu i obratio joj se riječima ‘Ako će ti ikada trebati posao ili bilo što drugo, javi mi se’. Ovaj događaj supruga mi je ispričala nekoliko godina kasnije kada smo ga vidjeli na televiziji”,  svejdočio je Saša Mučnjak.

Saša Mučnjak je zbog toga na Pupija ‘ebača bacio dva gavuna i jedan limun. Od toga je ‘ebač rumene kadulje skoro poginuo.

“U jednom trenutku Pupovac je osjetio udarac u desnu stranu tijela, od vrata do zapešća desne ruke, a kada se okrenuo, vidio je da je pogođen ostacima hrane” – stoji (između ostalog) u priopćenju Srpskog narodnog vijeća nakon “napada” na Milorada Pupovca. Naravno, odmah je cijela rijeka krenula na mlin onih koji tvrde da je u tijeku ustašizacija Hrvatske.

Komedija malo jača. SNV-om medijski upravlja narko diler u penziji Saša Milošević. Dva gavuna i limun je ovaj Milokrad ‘ebač osjetio kao udarac…e moj Milokrade. a ti bi neš glumio ‘ebača…

pupimir

Baš srpska posla. Veliki borac za srpstvo dobio prvu nekretninu od države protiv koje stalno serucka i to baš nakon dizanje ruke za kradeze. Junačina!  Još davnih devedesetih. Danas silno krvari za srpstvo, pa zato kretenski listovi iz Srbije imaju naslove kako je i Keleminec napao Srbe jer je zapali dva lista papira pred Pupijevim prozorom! Keleminca brže bolje milicajci priveli u lisičinama, a svi vikendaši u panici jer nedaj bože da netko za potpalu roštilja koristi Novosti. Odmah u lisičine.

(ВИДЕО) СТРАШНО! НАПАД НА СРБЕ УСРЕД ЗАГРЕБА: Лидер усташке партије опет на улици спалио српске новине и вређао Пуповца

Sve nam se više čini da u Srbiji ima dosta luđaka koji su se prelili i u Hrvatsku. Kažu kreteni srpski listovi strašan napad na Srbe. Koliko mrtvih? Koliko ranjenih?

pule

Jesu li i tu limuni letjeli?

Znači kad Pupi dira nečije nogice to je napad na Srbe, kad  lete limuni to je nacionalizam, a kad palite novine za potpalu ne smijete srpske! Lude li države.

pupo

Ne brini se obraniti će tebe žvaljavi zastavnik JNA Zoki Pusić i njegova ekipa liliputanaca. Ili tvoj prijatel vojni sudac JNA Mladen Bajić.

bajić

HOP