HRT-ovka se plaće za Labrovićem koji piša pred crkvom, a poglavar SPC-a tumači govor mržnje i pjeva zločinačke pjesme!

0
6325

“Dragi Siniša Labrović putuj sretno! Zavidim ti. Nemam talenata, pameti i energije kao ti da me prigrli jedan Berlin. Ostavljaš nas neznalicama koji se i danas sprdaju s nečim o cemu pojma nemaju.
Nemam ni ja, ali kroz posao sam vidjela i uživala u mnogom važnim stvarima koje si radio.
Ljubim i čekam nove projekte-piše na svojem profilu poznata HRT voditeljica Maja Sever hvalospjeve o ‘velikom umjetniku’ poznatom po pišanju ispred crkve sv. Marka.

labrović piša

labrović pišilabrović1labrović komunjara

Ovo će nam faliti u državi?!

-O njegovoj umjetnosti najviše znaju neznalice umjetnosti. Niti je on umjetnik, niti išta vrijedi njegova umjetnost. To je umjetnost poticanja mržnje prema drugačijem i ništa drugo. Slično kao i Frljić u kazalištu. Kada pogledate predstavu Frljićevih umjetničkih bravura zgadi vam se kazalište, a kada vidite gluposti ovog klauna zgadi vam se život. To vas još više učvrsti u želji da otiđete iz zemlje. Brzo će biti provaljen u Berlinu, pa će se pokunjeno vratiti u ovu komunističku prčiju. -komentirala je magistrica Runtić za naš portal tragikomediju oko Labrovića.

Sever je strašno zasmetala emisija Dobro Jutro Hrvatska u kojoj je najavljen film R. Leljaka ‘Mit o Jasenovcu’ na kojem su surađivali i srpski znanstvenici, pa je podijelila uratke neokomunističkih glasila Telegraf i Index koji bi trebali biti dokaz o skandaloznosti emisje?

Film se temelji na dokumentima iz Beograda. Isto ju smeta i Sedlarov film o 100 godina srpske torture nad Hrvatima. Zapravo je pokazala na koji pokvaren način ona i slični njoj kontroliraju medijski prostor u Hrvatskoj.

Slika zaslona s 2018-10-25 12-07-16

Slika zaslona s 2018-10-25 12-07-00

Čini se da su soroševci u općoj panici nakon iznošenja istine o Jasenovcu, jer se ovim pokazuje kako je razdor dvije nacije kuhan i iza zavjese očito prstima masonerije, čije su sluge uvijek bili komunisti. Nažalost komunisti drže medije u rukama pa na taj način i dalje lažiraju istinu. Zbog toga i izdajničke diplomacije Hrvatska je na  lošem glasu.

Dajemo vam i treći primjer medijske manipulacije:

Biskup Uzinić: ‘Ustaško ‘U’ nespojivo je s križem, simbolom ljubavi’

Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/biskup-ustasko-u-nespojivo-je-s-krizem-simbolom-ljubavi-596709 – 24sata.hr

U prostorijama Novinarskog doma održana je druga od jedanaest u nizu tribina ‘Zašto se mrzimo’ u organizaciji Centra za promicanje tolerancije i očuvanja sjećanja na holokaust. Tribina pod medijskim pokroviteljstvom 24sata i tjednika Express izazvala je veliku zainteresiranost javnosti.- piše novinar 24 sata pod naslovom: Ustaško ‘U’ nespojivo je s križem, simbolom ljubavi’ što je izgovorio monsinjor Uzinić, kojem nije smetalo da sjedi kraj poglavara SPC-a,  a  koji pjeva glasno četničke pjesme i govori o mržnji:

Mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije Perić upozorio je da se s mržnjom susrećemo svakodnevno i to najčešće u svojoj neposrednoj brzini.

– Što je najtragičnije, mržnja postoji u nama. Lakše nam je ipak vidjeti mržnju oko nas, a mržnja koja je u nama nas osiromašuje – kazao je mitropolit.

Nedvojbeno novinaru 24 sata ovaj farizej nije upitan, a očito niti onaj u židovskoj zajednici koji zajedno sa srpskom crkvom je na stajalištu kako je u Jasenovcu ubijeno 700 000 Srba i Židova? Žalosno da Uzinić nikako  ne spominje kako je četnički pokret zločinački i da veličanje četništva od strane srpskog svećenstva je čisto širenje mržnje kao i Labrovićevo pišanje pred crkvom sv Marka. Drugim riječima katolička crkva u ovom čovjeku dobila je isto farizeja jer je sjedio sa svećenikom koji otvoreno propagira zločinački četnički pokret.

Tu činjenicu u ožujku ove godine javno je objavio ravnogorski četnički pokret, odnosno bliskost sa srpskom crkvom. Dokaz toj činjenici je svećenik Nikola Malobabić u Korenici, koji je u ratu bio šifrant povjerljivih informacija od vojske Jugoslavije.

malobabić

Tko nam to zapravo pametuje o snošljivosti? Baš oni koji ju krše!

Na ovaj način medijski se porobljava Hrvate i radi ih  medijski ksenofobičnima. Sve u cilju da ih  rasele i nasele one koji će politiku masonerije  (soroševaca) slijepo slijediti.

Kultura danas služi isključivo da preko nakaza širi politiku mržnje prema naciji koja je dominantna , kako bi masonerija lakše vladala većinom kojoj je bačena kost oko koje se svi glođu.

I.D.

HOP