Četnik Mile napisao veliko U na kući da mu muslimani ne provale u kuću!

0
9758

Mile Galogaža zvani Bure iz poznatog četničkog sela Slavskog polja kraj Vrginmosta jedan dio godine živi u Srbiji, a jedan dio u općini Gvozd. U ratu je čedo Mile bio stražar u logoru Vojniću. 

Mile se istaknuo  nasiljem prema zatvorenicima, prebijanjima zatvorenika, iskorištavanjem zatvorenika, morali su mu brati usjeve na obiteljskom imanju, popravljati kuću, ili ih je odvodio na gradnju kuće pajdaša Dragana Lukača.

Za njega dva muslimana iz BiH tvrde da je odveo neke maldiće iz BiH u šumu iz koje se nikada nisu vratili, a i njegova je uloga jako mutna oko nestanka muslimanke Senade stare samo 15 godina. Koliko samo saznali djevojčica je više puta silovana od četničke bagre pod zapovijedanjem zločinca Đure Škaljca.

Screenshot_2018-09-28-21-25-31

Na slici je ta bagra zajedno sa “spasiocem” Srba iz regije M. Lintom. Linta stalno buni Srbe u regiji protiv matičnih država uz pomoć SPC-e.

Čedo Bure, imenom Mile sav u panici da ga muslimani iz BiH ne bi pronašli zbog njegovih zlodjela napisao je na svojoj kući veliko U i “ovo je Hrvatska država”. Susjedi znaju da se nije preobratio u ustaše, iako je toga kod vlaha bilo, već je na taj način  želio skrenuti pozornost mogućim tragačima da on više ne stanuje u kući, kako je kuću kupila hrvatska obitelj. Nema što, Mile je poduzetan četnik. Možda mu upali ova fora kod Bosanaca, ali će ostala četnička ekipa teško otrpiti ovaj gaf Mile četnika, poglavito će biti zanimljivi povratak “srpskog junaka u Srbiju”.

Ne zna se kako će reagirati pročetnički orijentirani ekstremist Pupovac koji bitku bije sa ustašama, a kada tamo i Mile Četnik napisao bojom veliko U na kući u njegovoj izbornoj bazi?! Naravno da policija neće reagirati. Da je netko od Hrvata napisao U, odmah bi završio na prekršajnom sudu.

HOP