Od kolovoza 38.769 više radnih dozvola za strance, za propast Uljanika crvena banda ne odgovara-za Agrokor Todorić u Remetinec?!

0
3601

-Jučer sam prisustvovao prezentaciji dr.vet.med. Zorana Dominkovića o stanju u hrvatskoj poljoprivredi. Ne znaš je li veći kaos u ratarstvu, svinjogojstvu ili govedarstvu. Bio sam zatečen saznanjem da već godinama u proizvodima brenda kakav je Gavrilović nema niti grama mesa proizvedenog u Hrvatskoj. Uvozni lobi, uz pomoć države, izvršio je opći masakr i genocid nad našom poljoprivredom.-piše D. Maduna.

Zbog sve veće potrebe rješavanja problema nedostatka radne snage, od kolovoza je povećan broj odobrenih radnih dozvola za strane radnike, njih ukupno 38.769. za to vrijeme Hrvati iseljavaju uz svesrdnu podršku medija koji ih huškaju i vlade koja sve više zaoštrava poreznu politiku.

Pozivamo vas na prezentaciju mjere Hrvatskog zavoda za zapošljavanje
„Osposobljavanje na radnom mjestu“ s naglaskom na uključivanje migrantske populacije na tržište rada koja će biti održana 29. listopada 2018. godine s početkom u 10,00 sati u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 52/I, Zagreb (zgrada Green Golda).
„Osposobljavanje na radnom mjestu“ relativno je nova mjera HZZ-a, koja je od strane poslodavaca nedovoljno korištena iako i poslodavcima i nezaposlenima, kao i pripadnicima migrantske populacije nudi niz prednosti. U hrvatskom društvu, trenutno živi oko 650 pripadnika migrantske populacije. Krajnji je cilj našeg društva, ali i svih institucija da aktivno sudjelujemo u njihovoj boljoj i efikasnijoj integraciji, stoga je cilj ove prezentacije upoznati poslodavce s mjerom te u dijalogu poslodavaca i predstavnika HZZ-a utvrditi postoje li administrativne ili druge prepreke koje koče bolju iskoristivost mjere.

Uz predstavnike HZZ-a, ravnatelja Ante Lončara, zamjenice ravnatelja Marine Nekić i pomoćnice ravnatelja Ruže Hrge i vas poslodavaca na prezentaciji će sudjelovati i predstavnici drugih institucija koje se bave ovom problematikom, kao i pripadnici migrantske populacije.”

Zakonske odredbe koje uređuju zapošljavanje stranaca su vrlo složene i raznolike. Pokrenuti proceduru zapošljavanja stranaca nije jednostavno i potrebno ju je provesti u skladu sa svim zakonskim pravilima. Da bi se što bolje upoznali i primjenjivali pravni okvir glede zapošljavanja stranaca, za poslodavce se organiziraju  seminari. Umjesto da vlada čini sve kako bi zadržala domicilno stanovništvo, ona čini sve kako bi promijenila stanovništvo u Hrvatskoj. Proizvođači ne kupuju poljoprivredne proizvode iz naše zemlje, pa Slavonija kopni, a na mjesto naše radne snage dolaze stranci. Jasno smišljeni plan.
dalić

Ivica Todorić ce biti izrucen Hrvatskoj i završiti u zatvoru,a  sve što je imao zaplijenjeno.

Ivica Todoric je stvorio carstvo,strateški važan koncern kojem je fokus djelovanja bio na proizvodnji,preradi i prodaji HRVATSKE(!) hrane,i osiguravao je radna mjesta i egzistencijalnu sigurnost za više od 100.000 hrvatskih obitelji.
Istovremeno se u Uljaniku dogodila neviđena pljačka Hrvatske,cijena trenutačnih jamstava tom brodogradilištu je oko 6 milijardi kuna (800 milijuna €),što je više od ukupne svote koju smo od Mađara dobili za pola suvlasništva u INA-i.
Ali,direktori i uprava Uljanika nisu u zatvoru,niti će završiti u zatvoru, već drže lekcije Vladi RH o ‘nebrizi'(!) za Uljanik…

uljanik 2
I onda je za tulave Hrvate Ivica Todorić je Udbaš.
Koji je to Udbaš ikada završio u zatvoru osim Perkovića i Mustaća na inzistiranje Njemačke a koje je hrvatska politička elita pokušala onemogućiti?
Koji je to Udbaš ikada poslovno propao u Hrvatskoj?Zar se nije osmislila ‘Predstečajna nagodba’ s ciljem spašavanja Udbaških tajkuna?Zar im se nije oprostilo vise od 50 milijardi duga državi umjesto da im se sve sto imaju oduzme i pošalje ih sve u zatvor?
Propali su Pevec i Kerum,a sada i Todorić,i nitko više. Zar ne?
S obzirom da su nam usta puna priče kako nam državom i dalje vlada Udba , zar nije nelogično da Udba dopusti propast ‘njihova’ najvećeg tajkuna(Todorića) ako je njihov?
Zar tog istog Todorića najviše nisu napadali Roglić i Tedeschi? A oni su vam domoljubi pa zato napadaju ‘udbaša’ Todorića?

 

Meni je logičnije da je Udba uništila i Keruma i Todorića jer se Kerumu sve može zamjeriti osim svjetonazorskih stavova, a Todorica zbog zakulisne podrške Karamarku i ondašnjem HDZ-eu.

Poanta je da u Hrvatskoj nitko ne smije imati više od 10 milijuna € kapitala ako nije dio iste antihrvatske interesne skupine, bez obzira zvali mi tu skupinu Udba,masonerija,ili bilo kako drugačije.– komentirao je Ivica Brković.

Saberemo li sva tri problema vidi se jasno kako DORH i policija štite grupacije koje su protiv države, ili prosrpske kadrove, dok ona druge nagaze prije ili kasnije.

Ovu su zanimljiva zapažanja građana na društvenim mrežama…

HOP