24 sata optužuje Hrvate da su ksenofobi!

0
5075

 

 

 

medijiKada naletite na članak ovog naslova “NESTVARNO PRIZNANJE ZAGREPČANKE: ‘Uzeli smo migranta za taoca, njih treba mlatiti do iznemoglosti’ – pomislit ćete da je neka zlikovka superwoman zatočila nesretne migrante i mlatila ih do besvijesti. No, kada pročitate članak, shvatit ćete da se radi o stravičnoj ispovijesti pokradene djevojke koju su migranti pokrali i još joj prijetili smrću i odmazdom zato što je sve prijavila policiji, koja opet u svemu tome “ima vezane ruke”.

FB_IMG_1541407385042

Izvjesni Maro Marušić (dubrivackidnevnik.rtl.hr) je u svojem članku divljački i sumanuto napao Slavonce koji radom “atakiraju” Dubrovnik, poistovjećujući Slavonce, dakle Hrvate s najezdom migranata! Kakva je to vlast koja dozvoljava ovakvo maltretiranje javnosti s totalnim nebulozama i monstruoznim izljevima mržnje koju podjaruju u jednom dijelu Hrvatske protiv drugig dijela iste nam domovine?!

Screenshot_20181106-134838_24sata

Dok se “intelektualci” u diplomaciji prepucavaju s totalno nerazumljivim izjavama, negdje iza debelih zavjesa se i dalje krade u velikom stilu, a nitko ne čini ništa da se ogromna kilometraža naše granice prema istoku zaštiti od desetaka tisuća tzv. migranata (onih koji se transferiraju i sele s UNHCR maestro karticama bez imena, a ni po čemu ne nalikuju izbjeglicama).
Očito je kako je predsjednica izašla iz iste kuhinje kao i razni glasnogovornici ministarstava i masu njih drugih. Sve to palamudi u stilu: “toliko sam pametan/a da sam u stanju satima govoriti a da nitko ne skuži o čemu palamudim i kakav stav imam”.

Dok taj mulj i dalje mirno teče, kralj ovrha iz groba i dalje ovršuje, naši ljudi i dalje iseljavaju, a Pupovac i njegova svita (tu ubrajam i Plenkija) se i dalje bogati na naš račun, dok naše prosvjede i referendume pomoću svojih nakaznih biltena u kojima se desetljećima krivotvori sve živo, proglašava fašističkima. I to za naš novac.
Pa koliko će to nasilje nad hrvatskim narodom još trajati?! Vojska “stručnjaka” i “kolumnista” poput onog mladog titoista Musića i Klauškog (uz sve druge davno pročitane) se množi i truje javnost za NAŠE novce!

FB_IMG_1541319316099

Ovo je prvi put da ae neistomisljenike otvoreno naziva fašistima u nekon članku: “To je recept fašista: pronađi prijetnju, provociraj strah, pokupi glasove.’c
A ovo je najpokvarenija manipulacija uopće dosada, jer se sve navedeno “strašenje” zaista i obistinilo: “Sjećate se kako je Ladislav Ilčić upozoravao da će muslimani pregaziti Hrvatsku? Ili kako se tvrdilo da će dječaci morati postati djevojčice? Ili kako će “pedofili” u školama učiti djecu spolnom odgoju? Ili kako Srbi teroriziraju Hrvate?”
Očito ovom Kauškom sve cvjeta u Hrvatskoj, za razliku od svih drugih Hrvata i građana ove zemlje. To je lik kojemu je piskaranje monstruoznih laži usredotočeno isključivo na punjenje vlastitog džepa.

mr Ingrid Runtić

HOP