Komedija: Skender Musliju alijas Aleksandar Vučića i šef BIA Bratislav Gašić zapravo Gashi vode velikosrbe!

0
5647
Albanska NGO iz Tirane financira rekonstrukciju srpskih spomenika kulture na Kosovu, a Skender Musliu alijas Aleksandar Vučić i dalje glumi lažnog Srbina
Srbijanci divljaju nakon Pariza i tupe i drve gdje je tko sjedio. Vrhunac ludila gedžovana je bio kad su u toaletoidu Kuriru na naslovnici tresnuli da je Thaci iskeširao Putinu 300 000 eura da bi sjedio u sali red do njega! Onda ni onoga političkoga makroa i veletrgovca promocije interesa afroazijata usred Europe Emaunela Macrona nisu preskočil.Ali, kako se samo Macron “usudio ” zaboraviti da su se Srbi sa Francuzima kao saveznicima  zajedno tukli na Solunskoj fronti a ne neki drugi…
Zbog čega su svi okrenuli leđa Vučiću?
Putin mu je okrenuo leđa još za vrijeme puča u Crnoj Gori, jer baš četnici iz Ravne Gore izigrali putinove dečke i ukrali novac ruskih tajnih službi. O tome je prvi pisao gl. urednik portala HOP. Trump mu zamjera što je uvođenjem linija za Teheran omogučio većem broju migranata da dođu u EU i napravi kaos na granicama EU, te dodatno destabilizira BiH. O tome nigdje niti slova, osim na portalu HOP.
Gedže uobražavaju da su nekakav faktor, a ne pitaju se ni kao pijan s gaćama ni za što ni u vlastitoj kući, kamoli da ih netko ozbiljno tretira vani. Svatko ozbiljan ih doživljava kao cirkuzante ili kao klaune. Glavno je njima da su “otkrili” da je Thaciju djed ili pradjed bio Srbin, pa još srpski svećenik i da se prezivao Danilović!? I za Ramusha Haradinaja su “otkrili” da je bio navodno po daljim precima Srbin. Za lidera kosovskog pokreta radikalnih nacionalista pod nazivom “Samoopredjeljenje” Aljbina Kurtija Srbi tvrde da je zapravo Crnogorac Vladimir Kurtović koji se vanjskom svijetu krivo predstavlja kao Aljbin Kurti! Za pokojnog Ibrahima Rugovu da je potomak obitelji nekog Srbina Andrijaševića i da mu je to prastaro i pravo prezime po djedu.
Osim Srba, nitko nije takva naklapanja uzeo za ozbiljno i prihvatio te tlapnje i nebuloze. Bit će da Srbi slijede misao svoga političkog gurua iz duboke sjene, teoretičara zavjere i jeftinu, priprostu i primitivnu udbašku uhodu Dejana Lučića. Taj opskurni i intelektualno ograničeni tip preko you tube kanala otvoreno Srbima sugerira da im je učinkovito lagati i podmetati političkim liderima zemalja susjeda Srbije da su zapravo izvorno i etnički Srbi, sve da bi time Srbija manirom subverzivnoga rata i najjačega podrivanja unijela stanje razdora i rascijepa u svim zemljama srpskih susjeda, na čije su teritorije Srbi bacili oko. No, srpska je strategija svrake zarana otkrivena i prepoznata, a novu i originalniju smicalicu i podlost još nisu smislili, pa vrte stare ploče. Polako,ima vremena, pričekajmo malo. Ionako nemaju druga posla nego lagati, krasti i podvaljivati drugima. Ovaj mali zastoj im je tek kratka stvaralačka stanka. Mogu i umiju oni i još luđe od najluđega što su do sada smislili. Samo treba strpljenja dočekati njihove zvjezdane, lucidne intervale luđačke hiperkreativnosti u stilu cara praznoslovlja i prijesnih laži, glasovitoga baruna Minhauzena.
Zanimljivo, ne sjete se reći štogod o podrijetlu Skendera Muslijua alijas srpskoga lažnjaka Aleksandra Vučića ili šefa BIA Bratislava Gašića, srbiziraniga prezimena od albanskog mu pretka s juga Srbije koji se prezivao Gashi. Kad etnički Albanac Musliu postane politički Srbin Vučić i kad etnički Albanac Gashi postane politički Srbin Gašić od rođenja do smrti ni u ludilu si ne smiju priznati tko su i što su, jer bi u Smrdiji u tome slučaju ostali bez svega što sad imaju. Kad etnički Albanci Musliu i Gashi postanu politički Srbi Vučić i Gašić, onda oni kao posrbljena i pogrbljena žgadija za života ne nauče niti jednu riječ maternjega albanskoga jezika. No, kad barem prema srpskim znanstvenofantastičnim otkrićima navodni potomci Srba iz pretprošlog stoljeća, redom Rugova, Haradinaj i Thaci postanu već nekoliko generacija u nizu čisti Albanci od negdašnjih srpskih predaka, oni i dalje govore i pišu srpski kao strani jezik u komunikaciji puno bolje i pravilnije nego što srpski govori i piše barem polovica deklariranih dvopadežnih turbofolk Srbijanaca.
I šlag na tortu dolazi nam u današnjem izdanju “Blica.” Zaboravili što su nakon skupa Pariza pljuvali jučer, a nije se tinta još ni osušila, eto ih danas da poližu sve ono što su popjuvali jučer, pa s naslovnicom veličaju i brane te iste Albance kroz reportažu o jednoj NGO udrugi iz Tirane koja financijski podupire rekonstrukciju srpskih spomenika kulture na Kosovu. Vlada Srbije u nazivu ne bi bila Vlada Smrdije na djelu kad bi i pomislila i “prismrdjeti” sudjelovanjem i financijskom potporom u tome poslu. Zaklinju se i zaklanjaju lažnim srpskim domoljubljem, a u stvarnosti zabolje ih dvanaestopalačno crijevo i za srpske viševjekovne ostavštine ne tome Kosovu,a gdje ih onda tek neće biti briga za kulturnu ostavštinu drugih naroda i civilizacija čije su teritorije u okružju Srbije i u samoj Srbiji zaposjeli, posebno u zadnjim stoljećima. Eto, to je (zlo)duh i (za)dah privatne države diktatora, fašista, rasista, nacista i ratnoga zločinca Skendera Musliua alijas Aleksandra Vučića, srbijanskoga barbarogenija, kojega bi se kao takvog posramila i afrička država Kenija. Pitoma je i blaga i Kenija da razumije takvog genija zla.
Dragan Ilić iz Beograda
HOP