Pokvarenjak: Plenković bestidno laže u svezi slučaja Kajkić u Saboru, a onda nazove Esih Goebbelsom!

0
5728

Tko laže taj i krade. Prepametni premijer Andrej Plenkopupić zvani anemični diplomat, ponekad malo laže, a “nekada laže ko pas”…I tako je Plenkonja došao u Sabor, pa je pomislio kako je to “srpski vašar” i odlučio iz saborskih klauna raditi budale pred cjelokupnom javnošću za naš novac. Lagao je da nije dobio obavijest o slučaju Kajkić na srpskoj granici, kada su srpske “tajne” službe davile inspektora hrvatske policije kao živinče za klanje. U normalnoj zemlji letio bi veleposlanik takve bolesne zemlje van, dok kod nas njegov šegrt Milokrad Pupovac je još pozvan u Vukovar, vjerojatno kao izaslanik Gorana Hadžića i Ace Vučića….

plenki

Uhićeni  su u kasnim popodnevnim satima u četvrtak 08. 11. 2018. na graničnom prijelazu Batrovci Z. Gregorić i N. Kajkić. Pušteni su oko 23 sata i nešto prije ponoći ušli su u Hrvatsku.

“Kada se dogodi da dvoje hrvatskih državljana budu zaustavljeni od službi ili policije, u ovom slučaju Republike Srbije, onda je njihov prvi i prirodni korak da, kada prijeđu granicu, takvo nešto, prije svih, jave hrvatskoj policiji.”

Plenković: ‘Nismo mogli do njih dva i pol dana’

FB_IMG_1542097825719

To se nije dogodilo, niti Kajkić, suspendirani policajac u MUP-u, niti Gregurić nisu o tome obavijestili hrvatsku policiju”, rekao je premijer Plenković u Hrvatskom saboru.

Premijer je time odgovorio Hrastovu zastupniku Hrvoju Zekanoviću, koji je tražio komentar slučaja Nikole Kajkića, kojeg je srpska BIA uhitila i ispitivala na graničnom prijelazu Bajakovu.

zorica-DORH

“Kad smo, kao i većina građana, čuli tu informaciju iz nekih medija, učinili smo sve da se reagira i da se njih kontaktira. Nismo uspjeli, skoro dva i pol dana”, rekao je Plenković.

Kajkić je u Bujici ponovio kako su oboje javili našim službama o događaju  same detalje događaja, a kako vidimo i pismeno su izvješćeni. Prema tom svoj nerad, svoj zlouporabu položaja, kukavičluk htjeli su opravdati lažima glavnog lažljivca, premijera države! Plaćamo ga da nas sramoti i laže. Ovaj bijednik si u svemu može dati ruku sa Pupovcem.

Najodurnije je svakako naglašavati suspenziju Kajkića, pa bi to po trećerazrednom premijeru značilo kako se njega može daviti? Očito ovaj bezveznjak ne zna što ovaj čin znači, poglavito jer je Kajkić policajac. Ovaj prvorazredni međunarodni skandal za očito trećerazrednog diplomatu je priča nebitna za javnost…

No to nije kraj lažiranja u Saboru;

B. Esih je poručila trećerazrednom premijeru u svezi markeške deklaracije;  “ne” tihom i perfidnom ratu objavljenom europskim suverenim nacijama, pa tako i Hrvatskoj. “Vaši sadašnji izbori oblikuju našu budućnost, a u ovom ratu, gospodine premijeru, anemija vam nije opravdanje”.

Trećerazredni premijer ovo je komentirao primitivno, kao zadnja seljačina ili kao njegov frend Aca Vučić;

“Nije me iznenadila. To je već stil te male strančice u kojoj bi se ona u nekim drugim vremenima i drugim zemljama mogla kandidirati za ministricu narodnog prosvjetiteljstva i propagande. Čita pitanje i reakciju na pitanje, što djeluje patetično, a sadržaj je bio neargumentiran”, rekao je Plenković novinarima. Pritom je očito aludirao na Josepha Goebbelsa. Čovjek bestidno laže i krivi druge da lažu. U samoj deklaraciji koristi se riječ obavezujuće 46 puta, a on tvrdi kako je deklaracija neobavezujuća.

Što govoriš o drugima najviše govori o tebi.

Ovo je dno dna. Zadnje gnjide ovako se ponašaju. Prije neki dan A. Vučić provalio je u stilu Plenkovića u Parizu kako Putin nije znao tko je Hashim Taqi, jer da je znao ne bi razgovarao s njime. Takvu laž može izreći Vučić da ne trepne. Čini se da njegov “drugar” Plenković nije ništa bolji!

Igor Drenjančević

HOP