Nakon što su Plenković i Pupovac maknuli Kajkića s istrage o Ovčari , sada bi Pupovca ugurali u ‘kolonu sjećanja’!

0
13747

“Ja bih to učinila na njegovom mjestu.”- predsjednica poziva Milokrada, mrzitelja svega hrvatskog da dođe u kolonu sjećanja u Vukovar. U državi morbidnih političara od kojih nam se češće bljuje ili na njih pljuje ovakve izjave samo izazivaju žgaravicu.

Što je sa slučajem Kajkić? Nije li njegov rad na zločinima sa Ovčare prekinut zbog nekog Srbina koji je trebao preuzeti pupovčev SDSS? I sada još trebamo tog smutljivca i provokatora gledati u koloni sjećanja nakon pozadinske opstrukcije istrage za Ovčaru?… Ima li neko u hrvatskoj mozga? Srpske tajne službe prije neki dan guše na granici policajca Kajkića, prijete, ovaj tramvajac opstruira istrage i još ga moramo gledati u Vukovaru. Pa je li ovo loš vic o plavušama predsjednice?

Iskreno ne želim ga gledati niti tamo niti nigdje, nešto tako odurno i pokvareno teško viđaš…oko tog hoštaplera skupljaju se srpski četnici, srpska ološ, profiteri i niškoristi. Terorist do terorista, od lopova Jovičića u Vrginmostu koji je topovima gađao Karlovac, Stanimirovića, sramote za liječnički rod, diler droge Saša Milošević,a isto je  vezan je na zločince u Beogradu, od smrada Škaljca, Linte do Biroa Krajine, znači bagre koja je ubijala, krala, silovala…pa s kim si takav si.

pupi

I čovjek koji sa takvom ološi ima posla ne zaslužuje biti u koloni sjećanja. Jebeš vlast koja treba takve odurne tipove. Niti u Vukovar ova vlast bez tog hoštaplera ne možete ići.

pupi 55

U njegovoj izbornoj bazi gdje je SDSS na vlasti srpska četnička gamad prijeti djetetu 8 godina starom, zamislite silovanjem, a lokalna policija i D. Jelenić kao državni odvjetnik ne usude se  ovom hoštapleru išta zamjeriti a kamoli pomoć jednoj divnoj djevojčici. Otac djeteta obratio se ovom “srpskom humanistu”, ali bez ikakve pomoći! I što bi taj radio u Vukovaru kad nije u stanju pomoći djetetu od 8 godina! To dijete je dokaz da oni nije čovjek. 

novost

novosti1Tko bi normalan ovo objavljivao? I takav bi po želji predsjednice trebao doći u Vukovar? Pa jeste li svi vi za Vrapče?

Mario Maks Slaviček Gđo predsjednice on je bio u Vukovaru i 90-tih i za mirne integracije…koji će nam kukuruz sada tamo? Njega i Stanimirovića da ste državnica strpala biste u Remetinec a ne u kolonu sjećanja.

Komentari na njegov dolazak:

ona ne želi shvatiti da on namjerava u Vukovar kako bi postao karizmatik. Očekuje koncert žvižduka i uvreda i tako bi samo ojačao. POkazao je dobru volju a ustvari ima figu u džepu

-MILOKRADA JE ODAVNO TREBALO STRPATI NA GOLI OTOK I STAVITI GA U KOLONU ZABORAV. A TI DA IMAŠ IMALO SRAMA ISTO TAKO SE NEBI POJAVILA U VUKOVARU KAO I KOMPLETNA VLADA I SABOR

-Kada će se uvesti obavezno dvojezičnim natpisi na minskim poljima?

čede

Željko Sačićpa neznam,čemu sada tolika drama,Pupovac je već bio u Vkovaru prije 5-6 godina…samo mu sada,neslužbeno,dižete rejting..koga briga.neg dođe,ili ne dođe..neće se ionako ispričati za ratne zločine svojih partijskih drugova..

-Ma niko od te bande sadašnja ne treba da dođe u Vukovar to su sve samo ne HRVATI….

-Ti predsjednice Grabar Kitarović bi trebala ići i živjeti u Srbiji zajedno s Pupovcem, premijerom i svim drugim Veleizdajnicima..

Ovo su samo neki stavovi običnih ljudi i među dva ratnika, nitko ga ne želi u Vukovaru. Samo smo dva poznata označili imenom i prezimenom, ostale smo maknuli imena osoba, jer nisu javne osobe. Dovoljno je njihovo ogorčenje. Kao i naše. Ne treba nam on nigdje. Zagadio je sve sa svojim odurnim suradnicima, odurnim medijima, svojim novinarima i političarima.

Smjena Nikole Kajkića sa istrage o Ovčari itekako je poljuljala povjerenje naroda u vlast, radi se zapravo o zaštiti srpskih terorista iz SDSS-a kao razlog smjene Kajkića, pa sada dolaskom Pupovca u Vukovar želi se pokazati da Plenković i Pupovac sa time nemaju ništa. Prestrašno. 

Igor Drenjančević

HOP