Sin Jovice Račana bi Milanovića za predsjednika, koji se diže u 11 sati i zrakoplovom leti do ljubavnice

0
5994

Sin Jovice Račana bi rado vidio Milanovića na mjestu Kolinde. Bezveznjaka koji na posao dolazi u 11 sati, vozika se zrakoplovom do ljubavnice i oko sebe skuplja neradnike poput Opačićke, Marasa, Zmajlovića i ostalih luftbrenzera. Taj bi nas spasio…ovo je naravno priča iz Večernjeg lista, sprdačine od lista.

FB_IMG_1544387733772

FB_IMG_1544387730250

 

-Ugled  je rezerviran samo za drugove i neuhvaćene lopove. Priča se da u samoj partiji dotičnoga nazivaju: prase, prasence, praščić, ono, sinek, itd., samo za novinarčića VL-a je dotični ugledni član partije majke. Uglavnom, bolje prognoze ima onaj ugledni svizac, koji gleda svoju sjenu od ovog koji je pojeo onaj grah koji je izbacio Piculu prije godinu dana. Sad se došlo pameti, pa se gleda u kuglu ko i sav vidoviti svijet, a i nije uopće teško… buljiš, pričaš nebuloze, mašeš povremeno rukama i kako nećeš nekog vraga ugledat.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2249546468609845&id=100006635409469

piše I. Jularić

Lijeni neradnik Milanović bi zabranio glas naroda! U tome bi mu pomagali novinari i sinovi najvećih izdajnika.

FB_IMG_1544387809603

Prosvjednim hodom pod nazivom “Stop Marakeškom sporazumu” duž Marmontove ulice i Rive u nedjelju je skupina građana u Splitu pokazala svoj stav. Nažalost manjina je reagirala…

“Mi vam još jednom kažemo da odbacite zloćudni Marakeški sporazum, ali ako vi to ne učinite, mi ćemo odbaciti vas, i vaš izdajnički čin, jer vlast koja je samovlastna, koja ne sluša i ne pita narod, i radi protiv njegove volje i interesa, ne može isti taj narod niti obvezati nikakvim međunarodnim ugovorom ili sporazumima koja po svijetu potpisuje, pa tako ni ovim podvaljenim, punim lukavstva, uratkom ideologije globalizma, Marakeškim sporazumom”, kazao je Meštrović. On je kritizirao predsjednika Vlade Andreja Plenkovića.

“Vi, predsjedniče Vlade, Andrej Plenkoviću, Vi ste uzurpirali vlast. Predstavljate nenarodnu vlast, makar u njoj ima čestitih ljudi, najviše zahvaljujući svom osobnom služenju gospodarima iz Bruxellesa, kao i pogodnoj ideologiji globalizma koju nesmiljeno provodite u Hrvatskoj. Vi ste, dakle, kao namjesnik Bruxellesa i globalista ovdje u Hrvatskoj, kažem Vam još jednom, uzurpirali vlast, te nemate nikakav legitimitet potpisivati Marakeš, jer niste nikog pitali za to, a i da ste pitali, zar misliti da bi ovaj narod potpisao vlastito uništenje? Nakon što ste nametnuli Istanbulsku konvenciju i crnom rukom Apisa i uz pomoć posilnog Kuščevića doslovno pokrali referendumske inicijative, sada ste našli shodno da nas utopite u novom globalističkom poretku,u konačnoj vrhunskoj podvali, u remek djelu ideologije globalizma, Marakeškom sporazum”, rekao je Meštrović.

Izjavio je i da premijer “svojom samovlašću poništava ustavno-pravni poredak ove zemlje.”
“Nitko Vas nije izabrao da potpisujete Marakeš, niti ste kome u predizborno obećali da ćete uvoditi rodnu ideologiju”, rekao je, uz ostalo, Meštrović.

FB_IMG_1544386862163

Od silne desnice, braniteljskih udruga jedino manja grupa građana se usudila prosvjedovati…

FB_IMG_1544391322925

Hvala splićani.

HOP