Splitska policija nije reagirala, udruga N. Hajduk prijeti likvidacijama!

0
4346

”Jadni i bijedni narkomani, nasilnici, svodnici, propali poduzetnici i kukavice večeras su se, uz uobičajenu dozu svojih laži i proljeva, dotaknuli i nekih velikih ljudi kojima u normalnoj državi ne bi mogli ni obrisati cipele. Obranit ćemo spomen na naše prijatelje, na svaki mogući način, to vam poručujemo. I da, gori ste od najgorih četnika”, poručili su iz Našeg Hajduka Bujancu i Štimcu.

Screenshot_20181211-185907_Chrome

LINČ JE OTVOREN! Ovako nešto je nedopustivo prema Pupovcu . Odmah se diže na noge sva medijska  četničija. Ovim ponašanjem i dobronamjerni su uvučeni u sukob između Hrvata. Tko sretniji od četnika, čak su pohvaljeni četnici silovatelji, koljači, zločinci, oni su bolji od Bujanca i Štimca. Sa ovim su sigurno složne obitelji zaklanih i silovanih?!

matja (1)

I sve to objavljuje Smrdex kriminalca Matije Babića, koji je organizirao i hajku na Modrića. Nema što, tako se brani domovina. Dobro došli četnici ?!

orjuna 2

Udruga ima adresu, ima predsjednika, prijeti se životu određenih osoba, policija što se čeka? Koga će ovi klati kao i četnici?  Index zvani smrdex huškačkim tekstom bez ograde od prijetnji  ove udruge postao utočište terorista?

HOP