Bandićev prebjeg za proračun šovinistički izvrijeđao Hasanbegovića zbog prezimena!

0
7604

POLOVANEC POD PALMINOM PALICOM!

POLOVANČE, HASANBEGOVIĆI SU U ZAGREBU VEĆ STO GODINA, A TI SI SAD POD PALICOM ONIH KOJI SU IM OTELI STAN ‘45. – TI SI PALMIN ‘ZAGREPČANEC’…

Kada ponestane argumenata, kreću uvrede – to pravilo u Hrvatskoj uglavnom vrijedi za ljevičare i liberale, a od danas i za potkupljene bezveznjake.

Veliki ‘Zagrepčanec’ Miroslav Polovanec nezabilježenim govorom mržnje i najobičnijim rasizmom u svoja je usta uzeo hrvatsku političku vertikalu i intelektualnog giganta – dr. Zlatka Hasanbegovića. No, Polovanec ne zna da su Hasanbegovići u Zagrebu već 100 godina, da su bili vrlo cijenjena obitelj i prije i za vrijeme II. svjetskog rata, da su spašavali Židove, a nakon sloma Nezavisne Države Hrvatske proganjani su od komunista.

Polovanče, ti nisi dostojan biti pod Hasanbegovićevom palicom, ti si sad pod palicom onih koji su njegovu obitelj istjerali iz stana u centru Zagreba 1945. godine. Pod palicom si udbaša i mafijaša, pod palicom oljuštenih jugoslavena.

Podsjećamo, protiv Hasanbegovića je prvi na ovako jadan način govorio SDP-ov (ni)Hajdaš (ni)Dončić koji ga je pogrdno nazvao “poturicom”, a sada to čini Kosorov liberal Polovanec, za kojega, objektivno, šira javnost ne bi nikada ni znala da danas nije doživio svojih pet minuta “slave”.

U svakom slučaju, psi samo neka laju, a Hasanbegova oobjednička karavana nezaustavljivo prolazi dalje – do pobjede!

VIDEO: PALMIN ‘ZAGREPČANEC’ NA DJELU, MOŽDA PREDLOŽI I POVRATAK ‘MARŠALA’…

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1645946275552033&id=360777920735548

Velimir Bujanec

HOP