Kradezeovski fašizam: Ministrica poželjela da se branitelj Bulj nikada nije rodio!

0
8317

Predloženim zakonima o brdsko-planinskim i potpomognutim područjima zastupnik Bulj nije bio zadovoljan, pa mu je prolupala ministrica ovako odgovorila;

“Vi i zastupnik Pranjić ste meni jako simpatični i slatki u vašim majicama, ali možda bi bilo bolje da vas Zagora nije rodila, to što ste sve izgovorili i kojom demagogijom se bavite, ne vjerujem da će zbog toga ljudima tamo biti bolje”, poručila je dvojici mostovaca odjevenih u majice s natpisom Zagora me rodila!, pa dobila uputu predsjedavajućeg Milijana Brkića (HDZ) da se na taj način ne obraća zastupncima. I sutra će ta debela spodoba biti ministrica. Čisti fašizam kradezeovke.

Da se nije rodio bio bi i jedan branitelj manje! Ovo je napad na branitelja Bulja!

Ako ovome dodamo bandićevog ugostitelja koji je glasao za proračun, Polovaneca,  pljuvajući Hasanbegovića:

Nisam želio da mi naređuju prezimena koja nisu zagrebačka!

Polovanec to nije rekao jer je glup, već se ovom rečenicom iz udbo desnice želi djelovati na birače činjenicom da desnicu ne može voditi musliman. Ovo je perfidna igra, a vi pogodite iz koga tabora.

Index zvani smrdex  na svojim stranicama pokrenuo je linč prema Polovanecu i to na vrlo opasan  način nudeći slike polovančevog ugostiteljskog objekta. Kao da zovu islamističke luđake da pripucaju u objektu i ugroze živote korisnika usluga. Ako je Polovanec pokvarenjak to ne moraju platiti gosti objekta.

 

Ova država se pretvorila u vladajući politički šovinizam. Izglasali konvencije , a u  stvarnosti seru po narodu i šire šovinizam.

HOP