Zagreb digao glas za Davida, sina ponosnog četnika koji je ubijao po Hrvatskoj!

0
20510

PALJENJEM svijeća u obliku srca, parolama “Pravda za Davida” i glasnim traženjem pravde za Davida Dragičevića i svu ubijenu djecu, oko 150 Zagrepčana došlo je na Cvjetni trg dati potporu inicijativi “Srce za Davida” i roditeljima ubijenog mladića te izraziti nezadovoljstvo brutalnošću policije u Banjoj Luci. Neki su okupljeni u više navrata vikali “Pravda, pravda”.- piše vodeći smrdex u Hrvatskoj Index.

Zagrepčani su ustali u obranu jedne nepravde iako je njegov otac bio srpski terorista, koji je ubijao Hrvate po Okućanima, a sada taj isti lik traži besramno pomoć od Hrvatske.

Sada , zanimljivo Pilsel i drugi trabanti Srbije ne govore da je to miješanje u poslove  druge zemlje kada se prosvjeduje za ubojstva po genocidnoj republici prepunoj srpskih luđaka.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2072412502839788&id=607438589337194

Otac je ponosan na svoj udio u stvaranju genocidne tvorevine koja je klala i ubijala Hrvate te muslimane, a sad mu je za zahvalu ubila sina. I poručila  je RS  preko svojih političara da ako mu nije dobro neka ode u Hrvatsku, gdje očito četnici rade što žele.

Čini se da ovim lukavim medijskim uvlačenjem regije se želi i politički pokazati kako smo istih svjetonazora.

Zemlja koja ubija, zatvara i progoni Hrvate kao zvijeri i prijeti im preko Sejde Komšića zanimljivo nije potakla inicijative naših političkih čelnika za prosvjede kao što je ubojstvo sina srpskog prvoborca. Žalosno.

Ako je David ubijen to je tragedija, ali je još veća tragedija da ubijeni Hrvati ni približno ne dobivaju takav publicitet ili značaj za ista ubojstva.

Davidov otac je nedavno pozivao na klanja i ubijanja ponovo na Kosovu, pozivao u rat na Kosovu…čudna je ta zemljica BiH otkad su Turci napravili genocid nad Hrvatima ( 2 milijuna).

Nekada smo zbrinjavali protjerane poturice, muslimane za vrijeme rata, gotovo milijun, da bi nas danas nazivali agresorima iako smo im oslobodili zemlju…

HOP