Partizanski banditi lažirali žrtve četničkih klanja, a Index huška da je srušen spomenik partizanskim žrtvama!

0
6055

Namjerno tendencioznu objavu Indexa kojom se pokvareno insinuira da se radi o “partizanskom” spomeniku koji je vandaliziran, komentirao je čovjek čiji članovi obitelji se nalaze na popisu žrtava na tom spomeniku.

received_2804587973098764

received_284776452235246received_428137277725438

Indexova podmetanja postaju sve prozirnija. Možda bi i njih trebala spitati policija u svezi ovog slučaja?

Milan Juranović:

-Komentirate o onome o čemu nemate pojma.Spomenik nije srušen već je uklonjena famozna titova štafeta koja se nalazila na vrhu spomenika gdje su ispisana imena žrtava četničkog pokolja u Gatima i Čišlama 1.Listopada 1942g.

 

Među zaklanim od četnika su i moje dvije tetke 16g. i 20g.stare te moj pradjed 80g. starosti.

Na spomen ploči se nalazi upisano još djece,žena i staraca 95 nevinih žrtava zaklanih i izmasakriranih na kućnom pragu.

Četnici popa Đujića počiniše taj krvavi zločin nad mještanima koji stravično stradaše pod križem a ne pod titovoj štafetom.Mještani ukloniše štafetu zločinca Tita i odlučiše postaviti KRIŽ s kojim su žrtve živile i s njim umrle.

POČIVALI U MIRU BOŽJEM,laka im hrvatska zemlja za koju život dadoše.Krvoloci četnici jeli to vaše junaštvo?Spomenik ćemo dostojanstveno obnoviti na vrhu kojeg će stajati naša svetinja KRIŽ na ponos žrtvama i na radost nama živima.- komentirao je laži portala Smrdex-Index mještanin čija je obitelj pobijena, a koju sad INDEX Matije Babića koristi za širenje mržnje i laži kako bi obmanom javnosti radio podjelu hrvatskog društva.

 

HOP