Hrvatski i srpski mediji prikrili pokušaj političkog ubojstva i tako pokazali da čvrsto stoje uz Vučića!

0
14173

FB_IMG_1547032929613

Piše: Igor Drenjančević

Determinirati patologiju političkog sustava ili političkog okružja uvijek možete jedino istinom. Ona razara sve dobro upakirane laži. Patologiju politike Aleksandra Vučića najbolje je opisao njegov najbliži suradnik Đorđe Višekruna.

visekruna-1

Višekruna preda kamerama ne djeluje sirovo i priprosto kako izgledaju ostali oponenti Vučićeve politike, pa sam Vučić iz opisa Višekrune izgleda još jadnije nego što ga uopće možemo zamisliti. Višekruna je krunski svjedok srpskog kriminalca Vučića koji svoje protivnike eliminira u maniri balkanskog krvoloka, koji se skriva iza plašta srpskog suvereniste.

sokrat

Koliko je Višekruna opasan za Vučića govori činjenica da su njegove gorile pokušale više atentata na Višekrunu. Zadnji u Budimpešti dogodio prije dva dana, a da niti jedan medij u regiji nije reagirao uz svu svoju neovisnost. Svi oni su zastali kako se ne bi zamjerili Vučiću. I oni kvazi hrvatski, pa i srpski.

-Poštovani vi ste jedini mediji koji piše o slučaju, što je neverovatno. Hvala vam od srca. Oni su mene udarili sa leđa pored oka i ja sam izgubio na kratko svest i bio na zemlji.

Pored je bila majka koja ima izliv krvi na mozak i otac se takođe tukao. Trenutno sam dobro samo me sve boli od vise udaraca. Otac kaže da su imali maske i kapuljače. Imate više detalja na mom facebook profilu. Puno mi znači vaša podrška– ekskluzivno za naš portal izjavio je Višekruna.

Ovo je slika naših medija ako dirnete u nekog od koga svi oni žive. Masu puta ćete vidjeti da mediji poput ovaca u nekom stadu projiciraju sukobe Hrvata i Srba kada se netko dotakne kriminala u privredi. Javljaju se Dačić i Vulin, prozivaju Hrvate za ustaštvo, a kada je pljačka na drugoj strani izmišljaju se napadi na prebogatog Srbina Pupovca , koji tada vrišti preko svojih glasila o nemilosrdnim napadima dok mirno živi u svojoj vili ispod Sljemena…

vulin2vulinpupovac-hamby-735x400

Od kada se dogodio slučaj pokušaja atentata svi zajedno “šute”, rade se blesavi i zapravo prikazuju bratstvo i jedinstvo korumpiranih medija u regiji , koji rade isključivo za strane interese.

Slučaj Višekruna je klasični obračun politike sa disidentima sustava. Mediji još  više pomažu u zlostavljanju žrtve ignoriranjem .

Toliko govora o ljudskim pravima u medijima, a sada mediji mirno promatraju premlaćivanje osobe koja zna koliko je Vučić veliki zločinac. 

U Hrvatskoj da postoje slobodni mediji i još suverenistički ovu situaciju bi znali iskoristiti, ali su još jednom pokazali da su podanički i periferni u svemu. Oni u Srbiji odlično bi ovu situaciju iskoristili za rušenje poremećenog sustava vrijednosti i samog Vučića. Ali oni su pokazali da su daleko od iskrenosti, a atentati su potpuno nebitni kao informacija , jer oni više vole čuti lupetanje neokomunističkog crvenog vojvode Šešelja. 

Vucic-Seselj-Nikolic-790x579

Beogradska novinarka Lj. Ružin zahvalila se našoj redakciji u svezi same objave teksta o atentatu u Budimpešti, što govori da pojedinci postoje, ali sustav drži klimavce, koji razaraju bit opstojnosti čovjeka , naravno lažima.

 

Kako je bilo nekoliko potpuno suludih komentara na društvenim mreža u svezi samoga atentata, da smo ga mi izmislili, jer niti jedan portal ne piše o tome slučaju, dužni smo objaviti i dokumente mađarske policije i liječnika koji potvrđuju sam događaj, a koji je mogao završiti smrću Višekrune. 

Višekruna je svakako na dobrom putu jer svi korumpirani mediji šute vrlo usklađeno. To u prijevodu znači da je udario in medias res!

-Stigao sam u Mađarsku na 23. ovoga mjeseca i putujem u Nizozemsku 29. ovog mjeseca.
Ovdje, u Budimpešti sam se sastao s majkom i ocem  (Nenad
Višekruna). Koji su stigli iz Srbije automobilom. U hotelu Hilton Budapest L. District
mi smo boravili u sobama 217 i 219 …
Sutra ćemo otići u Hilton Hotel u ulici Váci, gdje ćemo provesti dva dana. Vratit ćemo se
u Budim dvorac i onda putujemo kući.
Viđam svoje roditelje svaka dva mjeseca ovdje u Mađarskoj.
Radim u hotelu Hilton, gradu Amsterdam u Nizozemskoj, kao organizator. -govori svoje svjedočenje Višekruna mađarskim policijskim službama, te u nastavku objašnjava kako je bio savjetnik današnjeg predsjednika Srbije, a u emisiji lokalne televizije je otkrio sav kriminal oko predsjednika Vučića, samu emisiju je gledalo preko 800 000 gledatelja, a intervju u srpskom tjedniku je bio zabranjen, na kraju je izašla i knjiga Višekrune o korumpiranom Vučićevom društvu. U toj knjizi jasno Višekruna potvrđuje Vučićevu gay orijentaciju.

-Hodali smo niz stepenice i došli do ulice Ilonka Szabo.

-Hodali smo oko 10 metara niz stepenice. Telefon mi je bio u desnoj ruci i pogledao sam gdje se nalazimo,  kad  me je netko odjednom šakom udario u područje mog desnog oka. Neočekivano. Nisam čuo nikakav zvuk.  Ukrao mi je telefon iz moje ruke.
Pao sam na tlo. Pao sam na lijevu stranu. Dobio sam tri udarca.- svjedočio je Višekruna na policiji.

Napadače je opisao kao mišičave muškarce oko sto kila težine, stare od 35 do 4o godina i kako mu se čini da se radi o istim ljudima koji stoje iza napada na njega u Nizozemskoj , kada je pokušan atentat na njega.

vučić

Iz svjedočenja  mađarskoj policiji zanimljivo je izdvojiti i činjenicu kako je jedna novinarka napravila intervju sa njim u Nizozemskoj i kada se vratila u Srbiju snimka je zaplijenjena.

Sve to upućuje na činjenicu da je Vučić u paničnom strahu od Višekrune odnosno od činjenice da nikada ne zna koju će pikanteriju pustiti u medije u trenutku neke političke destabilizacije u Srbiji. Višekruna je Vučićeva noćna mora koja je dala sve argumente svjetskim političkim mešetarima za ucjenu balkanskog lopova i likvidatora, opsjednutog Titom i njegovim zločinačkim aparatom, koji je na isti način progonio disidente u Jugoslaviji i kontrolirao medije.

2
3
4
5

6
7

8
9
10

HOP

Vezani članak

Ekskluzivno: Glavni svjedok protiv Vučića preživio atentat u Mađarskoj!