MUP RH štiti i daje pratnju M. Linti, koji je dio srpske ratne zločinačke organizacije na Banovini, koja je likvidirala i Đinđića

0
10552

Pred Novu godinu u posjet srpskim četnicima na Banovini i srpskoj pročetničkoj crkvi došao je Miodrag Linta, desna ruka Ace Vučića zadužen za  Srbe u dijaspori. Naša policija mu je dala pratnju kao značajnoj ličnosti, štitila ga kao i zlotvora Vučića, pa je sve to bilo komedija gledati kako naša glupava vlast štiti četnika dok, obilazi svoje jatake na terenu.

Čitam neki dan blentavog novinara Pavičića iz Večernjeg lista nekada uglednih novina, a sada prosrpske propagande, da  Porfirije Perić nije četnik jer nije pjevao četničku pjesmu do kraju već samo otvarao usta… To naravno može napisati teški kreten ili pročetnički orjentirani novinar…Perić je prije dolaska u našu državu bio srpski vojni ordinarij…

Pa krenimo redom da vidimo koga to naša glupava policija štiti po protokolu;

Miodrag Linta je glasnogovornik Biroa Krajine, organizacije koja je vlada četnika Krajine u izbjeglištvu koja stvara političke uvjete kraj kretenske vlasti u Hrvatskoj za novu uspostavu Krajine. Znači policija je čuvala kolovođu pobune protiv Hrvatske. 

Taj bandit je usred Zagreba napao Hrvate i optužio za rat u Hrvatskoj. Znači Hrvati su pobili sami 17000 Hrvata, porušili sami 200 crkvava, trećinu zemlje, a jadni Srbeki su sve to mirno promatrali i kao iz onog vica pitali; ” da uljetim, da uljetima?”…

Screenshot_2018-09-28-21-25-31

Evo na okupu bandita. Devetak, zapovjednik izbjegličkog logora za muslimane Fikreta Abdića, poznat po činjenici da im je njegova banda naplaćivala kruh 10 maraka u kampu za zbrinjavanje, a nuždu su obavljali svi u jednu rupu čučeći na dasci.

Neki muslimani danas zamjeraju Hrvatskoj jer ih je zbrinjavanja i navodno se od toga silno obogatila, pa trebali su doživjeti ovu situaciju, pa bi manje seruckali po nama…

Na slici je i Đuro Škaljac glavni zlotvor sa Banovine, koji se bavio likvidacijama, švercom robe sa muslimanima, krađom robe od Hrvata, premlaćivanjem i prebijanjem muslimana i Hrvata. Zločinac broj jedan sa Banovine. On je najbliži suradnik gnjide Linte. Poznat je po činjenici da je tek ubijena dva muslimana i zakopana blizu mosta otkopao sa svojim suradnicima  kako bi ih razmijenio za svoje ubijene…Znao je za zločin streljanja dvoje ljudi zavezanih žicom. Znao je jer je to sam organizirao.

Otimao je muslimanke koje su Srbima služile za silovanje, sa obitelji Vrga koja danas vedri i oblači u ovoj sjebanoj državi u gradu Vrginmostu švercao je streljivo 5. korpusu Armije BiH.

Ono što nije on pobio od civila, to je napravila Srpska dobrovoljačka garda pod zapovjedništvom Svetozara Pejovića, Mladena Šarca i Ulemeka Legije…2003. godine otkopan je 21 leš kod Maljevca koje je preuzeo službenik Federacije Jasmin Odobašić…a takvih je bilo posvuda. Svoj toj bandi blizak je štićeni Linta!

milorad-ulemek-legija-01-ras-foto-branislav-puljevic

Poslije rata ta banda bježi  u Srbiju. I Linta i Škaljac i Mile Šapić, a nekim čudom u ovoj ludoj zemlji bezbednjak i batinaš Stanko Čića mirno se šeta Vrginmostom, bavi se đubre ojkanjem, a promociju mu radi Zoran Jovanović zvani Šprajc na televiziji, radeći nas sve budalama, jer jadnim Srbima ne damo da se bave kulturnim radom…

festival_ojkace

Dragan Ilić general maroj srpske policije preuzima ovu bandu pod svoje, sve ove nabrojane zločince, da obavljaju prljave poslove po Srbiji i Kosovu. Kriminal, likvidacije, prostitucija glavne su njihove djelatnosti. Ekipa sudjeluje i u likvidaciji Đinđića, zbog pokrenute akcije ‘Svjedok’ što nekadašnji šef policije Rade Marković svjedoči u istražnom zatvoru bezbednjaku   Zoranu Mijoviću…

Znači predstavnika takve bande prima i osigurava ova država. To može samo hrpa idiota ili izdajnika. Tekst koji je napisao Pavičić u Večernjem listu je tekst specijalnog rata protiv naše zemlje. U njemu se hvali srpska crkva.

Screenshot_20190125-112807_Veernji list

Za vrijeme posjeta Linte Hrvatskoj posjetio je najviše srpske crkvene poglavare u društvu batinaša i zločinca iz rata Mile Šapića…pa može li jadnije?

received_365265344236678

Na slijedećoj slici su svi ti banditi sa legalnom vlasti SDSS-a na Banovini…

IMG_20181221_083453

Pupovac je dio ove ekipe, a kada ovu ološ nazovemo ološ, on to smatra govorom mržnje prema Srbima!

Nije li sramotno ovog Lintu čuvati umjesto mu zabraniti dolazak u zemlju? Zašto ministrica vanjskih poslova tolerira izbjegličku vladu SAO Krajine u Beogradu? Zašto se pjeni Plenković kada ga nazovu izdajnikom? Zbog čega vatikansko svećenstvo prima svećenike srpske pročetničke crkve, kada oni ni po čemu nisu to zaslužili ili je i Vatikan počeo rušiti našu državnost?

HOP