Bandićevi ljudi otvoreno se hvale da Bandić u šaci drži naše obavještajce uslugama i radi na spajanju sa Srbijom!

0
8596

Situacija u Hrvatskoj je kritična, a naše službe spavaju zimski san. Prema tvrdnjama vrlo bliskog suradnika M. Bandića koji je poznat redakciji, M. Bandić u rukama drži znatan broj vodećih obavještajaca vojno-obavještajne agencije uslugama prema njihovim ženama i obiteljima. Ima takvih situacija i u onoj civilnoj službi. Da li je to razlog blokade službi u djelovanju?

SnapCrab_NoName_2019-2-2_20-31-25_No-00

Bandić već odavno otvoreno koketira sa srpskom stranom. Najveće poslove u Zagrebu dobijao je Petko Gavrilović, muž od sestre njegove žene. Ratnog zločinca Palmu dočekao je sa svim počastima…Nedavno je nagradio i Jugoslavena Budu Lončara ordenom grada Zagreba… Sve su to pokazatelji da Hrvatska kreće prema Srbiji. Bandić uz podršku Putina i srpske strane otvoreno prijeti da niti jedan dogovor u politici neće proći bez njega!

Bivši vladari ove zemlje Jadranka Vlaisavljević Kosor  i Stipe Mesić iz plemena Ujdurović već spremaju udrugu bivših vladara u Jugi…sve su to koraci prema potpunoj srpskoj okupaciji.  Srpska-židovska-jugoelita  elita Tedeschi, Končar, Špiljak, Hamović, Vlahović, Roglić preuzela je kompletno gospodarstvo. Vuk Hamović određuje nam cijenu struje. Sve to ne zanima podijeljene naše službe previše. Istarske štetočine u IDS sve jače naglašavaju svoj separatizam, a Hrvatskoj se preko Uljanika stvaraju enormni dugovi, pa će san o zrakoplovima čini se biti samo san…7 milijardi ubačeno je bez veze u brodogradilište, a to bi osiguralo Hrvatskoj najmoderniju vojsku sa preko 60 zrakoplova, bojne brodove, najsuvremenije rakete…ali umjesto toga Hrvatska uredno gradi vile IDS-ovcima koji huškaju Istrane na separatizam. Sve je to kuhinja srpskih tajnih službi.

Naravno o tome se ne vodi briga jer je u pravosuđu, policiji i službama korupcija ušla na mala vrata. POA već godinama zna tko je glavni svjedok svih srpskih zločina u Sjevernom sektoru, ali dozvoljava zlostavljanje njegove obitelji, iako im je baš on otkrio mnoge grobnice i zločine. Samo se čeka njegova likvidacija od četničke ruke. Time služba kao i policija rade posredno ili neposredno za srpski interes. Nakon što je svjedok pokazao grobišta već slijedeći dan je bio izdan. O kakvoj se tu profesionalnosti radi?

U medijima vlada potpuni kaos. Ante puna kanta govana Tomić divljački je napao Joe Šimunića vjerojatno jer mu otac nije bio oficir srboslavije kao njegov, pred tragikomičnim i neprepoznatljivim spomenikom Tuđmana pojavila se organizacija genocidnih komunista predvođena Radničkom frontom i ostalom bandom šumskog razbojnika u zaštitu komunističkog ekstremiste F. Drače koji je pošarao spomenik.

FB_IMG_1548184592745

U Splitu orjunaši žele izbaciti sve suvereniste iz žutih prsluka, a neke već kontrolira Rada Borić u Zagrebu. Pojavili su se i tri maskirane komunjare koje bi revoluciju…drugim riječima četničko-komunjarski kaos…koji mediji prikazuju borbom protiv ustaša…

Slika zaslona s 2019-01-29 11-52-05

Facebooku svjesno blokira hrvatske suvereniste i otvoreno dopušta četništvo u Hrvatskoj.Naš portal i naše novinare prati se na Facebooku, blokira nas se svakodnevno, a nakon što je srpski disident Višekruna na svoj zid stavio naše članke o pokušaju atentata na njega, svi administratori su blokirani na Facebooku, naše tekstove ne možemo dijeliti uz kretenska objašnjenja da dijelimo prebrzo!.

IMG-20190201-WA0003

Sve se to događa pred očima službi koje spavaju miran san iako je svako udruživanje u Jugoslaviju protivno Ustavu RH-a. U Vukovaru divlja srpski nacionalizam, koji je već pojeo policajca Kajkića, jer je otkrio da su članovi SDSS-a sudionici zločina na Ovčari. Umjesto da se zabrani rad takve stranke sa terorističkim pedigreom naše službe progone Kajkića. Sada mediji divljački napadaju gradonačelnika Penavu.  Sve to prolazi bez problema kraj naših službi. Divljaju posrbice i Srbi u Hrvatskoj na političkoj sceni, na svim nivoima, Vučićev pas Linta huška preko SPC-a Srbe i krivi nas za rat devedesetih!

Screenshot_20190203-112839_24sata

ZNAČILI TO OVO?

20190124_190937

FB_IMG_1548404855436IMG-20190121-WA0000

ids 3ids 2

Screenshot_20190118-014536_Veernji list

DJECA PROVOCIRAJU A ŽIVI ZID BI U ZATVOR PENAVU!

pernar

Slika zaslona s 2019-02-01 10-52-52

ZA VANDALIZAM SU KRIVI ANĐELI! POREZNI OBVEZNICI NEK NAPLATE ANĐELIMA VANDALSKI ČIN! TKO TI JE OVAJ?

četnička omladina

FB_IMG_1548595951819

NEKO NAPRAVIO DIJETE A I TO BI TREBALI PLATITI POREZNI OBVEZNICI!

Screenshot_20190125-000210_Veernji list

ČOVJEK SE NAZIVA PAMETNIM I SPOSOBNIM  REŽISEROM, A ZA TO TREBA OBUĆI SAMO ČIZME, BLAJBURŠKE ILI TITOVE?

Screenshot_20190125-112807_Veernji listcetnici

ČOVJEK KOJI PJEVA ČETNIČKE PJESME NIJE ČETNIK VEĆ SE NAZIVA TOLERANTNIM SVEĆENIKOM. SVE SU OVO NASLOVI PREMA KOJIMA MOŽEMO ZAKLJUČITI DA NOVINE U HRVATSKOJ SLUŽE ZA VOĐENJE SRPSKOG SPECIJALNOG RATA. Ovi mediji utječu na javnost i to nikoga ne brine?

PHOTO-2019-01-10-22-07-15

Srpski ekstremizam je ojačao uz pojačano djelovanje četnika i komunista, to je ugroza za hrvatsko društvo koje progoni nekakve ustaše, kojih je jasno da nema, jer bi inače ova protudržavna ekipa nestala sa vidika. Povratak tvrdih komunista u SDP Josipovića i Milanovića jasno govori koliko je situacija općenito opasna…

HOP