Prčija: Državu vode Pupovac, Veljača, Rada Borić, milijarde odlaze na udruge koje mrze Hrvatsku, medije vodi -Šprajc, žena od Pupovca, Stanković…Novosti…

0
7501

Jelena Veljača piše scenarije za sapunice i sapuna dasku Hrvatskoj usput… u sapunicama vrlo lukavo provlači srpsko-hrvatske ljubavi, borbe za tzv. nove ciljeve, da bi na kraju zbrisala iz Hrvatske od navodne ugroženosti i nacionalizma u “tolerantni” Beograd…Grad divnih ljudi; Šešelja, Vučića, Dačića, Vulina i ostale bagre…

166

S tom percepcijom stvara se slika o nama, netolerantnim odurnim ljudima. Veljača je u medijima provalila brojku od 40 000 ugroženih žena u Hrvatskoj. Njih batinaju odurni Hrvati, pa ispada da je Hrvatska jedan veliki Jasenovac. Za svoju udrugu ili što je već Plenković, pokorni političar soroševe masonerije ovoj je aktivistici dao 70 milijuna kuna.

8a465fba56547c69a15c

Može li gluplja slika?

Pametan se pita što će nam policija i sudstvo ako nam treba Veljača određivati kako će funkcionirati društvo? Veljača nam dođe kao novi Jokić, bez tog lika ne može se reformirati školstvo. Oboje su slučajno iz srpskog etničkog fokusa.

rada-boric

Rada Borić veliki je borac protiv tzv. fašizma. Ona posvuda vidi ustaše, ali četnike ne vidi…o njima ne govori, ona je usredotočena na ustaše i blaćenje lika i djela Franje Tuđmana. Masovnog ubojicu Hrvata, Tita, posebno zagovara. I ona je iz srpskog etničkog fokusa.

šprajc

Zoran Šprajc, prezimenom Jovanović svakodnevno ismijava Hrvate i Hrvatsku, zadnje izgovoreno iz njegovih usta je usporedba hrvatskoj jezika sa prostatom…prije toga je zagovarao srpske ojkače među kojima je bilo masu srpskih terorista ubačenih, da nam sviraju k….Vijest o srpskom vijećniku u Topuskom koji je bio snajperist i ubojica Hrvata niti slova…i on progoni ustaše…

vucic_pupovac_stanimirovic

Milorad Pupovac, provincijalac iz Benkovca vodi našu državu, umjesto Plenkovića. I Bogu i vragu je više dojadio sa lupetanjem o ustašama, svuda nas blati po svijetu, a naša vlast financira kampanju za takvo blaćenje. O četnicima niti slova, okružen je u stranci sa srpskim teroristima, ali to njega niti Plenkovića uopće ne brine…kao niti porijeklo njegove imovine.

Ivo-Goldstein-Josip-Broz-Tito

U slučaju da netko primijeti da su redom svi mrzitelji Hrvatske Srbi (ili Vlahi), e  to se broji u šovinizam. Srbi su povlašteni u Hrvatskoj vjerojatno jer su sa lažnim Titom organizirali genocid nad Hrvatima. Upravo je na lažima srpske crkve o navodno pobijenih 750 000 Srba u Jasenovcu organiziran pokolj poslije Bleiburga.

I na kraju u takvom nakaradnom društvu, u kojem srpska manjina siluje medije i politiku židovska manjina nije zadovoljna odnosom prema Jasenovcu?! Židovska manjina nikada do 199o. godine nije demantirala laž o ubijenih 700 000 ljudi u Jasenovcu. Goldstein već godinama piše teške bljuvotine o Jasenovcu bez pokriča. Pa kakva nam je budućnost sa Goldsteinom i Pupovcem? Čista propast. Oni ne vide zločine Srba nad židovima u onom omjeru koji se dogodio, oni nemaju stav o rušenju sinagoga u Rijeci i Karlovcu za vrijeme Tita…Pupovcu ne smetaju srpski svećenici koji su nekada ratovali protiv Hrvatske…a svi su oni najbliži suradnici tragikomičnog Plenkovića, jezivog diplomate, a još jezivijeg čovjeka…

ULIZICE

Čovjek se pita čemu plaćamo institucije ako država mora financirati sa milijardu i pol kuna udruge koje se brinu o funkcioniranju društva. Za te novce bi kupili stotine zrakoplova, raketa, poboljšali zdravstvo, školstvo…Financiramo sve te udruge u koje su se uvukle tolike protuhe, ali ništa nam nije bolje…već sve gore. Znači niti institucije niti udruge ništa nisu učinili za boljitak društva, a mi ih plaćamo?!

HOP