Napadi u HSP-u na Starčevića, koji je bio idealni partner za Hasanbegovića, a kojem Tomašićka nije odgovarala!

0
3699

Član predsjedništva HSP Robert Gregurić danas je podnio ostavku na sve dužnosti u stranci kao i na samo članstvo u stranci , a prije nekoliko mjeseci ostavku je dao i član predsjedništva Ante Starčević iz Zagreba, razočaran radom i stanjem u stranci.

Upoznati smo da će uskoro biti  još ostavaka u predsjedništvu i članstvu u HSP-u.

Pročitajte što je napisao :

Nemam nakanu bilo koga optuživati za loš rezultat i loš rad u samoj stranci , samo želim ovom prigodom dati preporuku da cijelo vodstvo na čelu sa gospodinom Karlom Starčevićem predsjednikom HSP-a koji za dvije godine kako obnaša dužnost predsjednika stranke nije ništa dobroga doprinjeo i koji apsolutno nije radio na promoviranju HSP -a , nego se isključivo isticao kao gradonačelnik Gospića , a to se i pokazalo gdje je na izborima za EU parlament dobio 1.300 glasova i to je pokaz njegovog rada u HSP-a , te ih pozivam da dadu ostavke te sazovu izvanredni sabor HSP-a i time pokažu svoju dobru namjeru kako bi dali drugima prigodu da vode HSP-a ka boljoj i uspješnijoj budućnosti , jer sa ovakovim vodstvom gdje je glavni tajnik HSP-a gospodin dr. Zvonko Čapko koji ima dokazani komunističko Jugoslavenski pedigre i sa gospodinom Dragom Markovićem koji je član glavnog stana , te član predsjedništva HSP-a , koji je zadužen za medije , gdje je u Zadarskom listu objavio neistine o mome nestatutarnom smjenjivanju sa mjesta županijskog predsjednika , Među takvima meni mjesto nije .

Upoznati smo da su sukobi u HSP-u  svakim danom sve veći, da je veliko nezadovoljstvo Karlom Starčevićem i njegovim glavnim tajnikom Jugoslavenom i komunistom iz Rijeke Zvonkom Čapkom.

U Splitsko -dalmatinskoj županiji vodi se pravi rat između Ivice Vladave Đovanija i Hrvoja Marušića. Svaki od njih dvojice ima svoj tabor, Ivica Vladava Đovani ljut je što on nije bio na listi NZH – HSP umjesto Damira Markuša , a i konstantno udara po Hrvoju Marušiću.

Kažu nam pravaši iz Splitsko – dalmatinske županije da iza Ivice Vladave Đovanija stoje Ivica Radošević i Grgo Jelavić Mitrović , a iza Hrvoja Marušića stoje Ante Komljen, Ranko Topić. Željan Jurlin i Mario Popović.

Upravo bi Hrvoje Marušić, Maria Popovića postavio za predsjednika HSP-a Splitsko – dalmatinske županije umjesto Ivice Vladave Đovanija.

Mario Popović je poznat po lutanju po pravaškim strankama pa je tako bio i u HDZHSP dr. Ante Starčeviću.

Zanimljivo je to , da smjenu Karla Starčevića želi Ivica Vladava Đovani i Hrvoje Marušić , a razlog je da oba dvojica žele postati predsjednikom HSP-a.

Koliko imamo informacija Ivicu Vladavu Đovanija podržava njegov prijatelj iz Rijeke, Jugoslaven i komunista Zvonko Čapko, a Hrvoja Marušića podržava Karlo Starčević.

Naivni Karlo Starčević ne vjeruje da mu oba dvojica  rade na njegovoj smjeni, a došao na njegovo mjesto Ivica Vladava Đovani ili Hrvoje Marušić neće biti bolje u HSP-u , već će  biti još gore i gore.

Screenshot_20190507-001325_Facebook

Ivica Vladava Đovani nije kapacitet da vodi HSP-a, a Hrvoja Marušića muči članstvo u Rotari klubu, jer biti predsjednik HSP-a i član Masona je kao vatra i voda .

Ipak pita se HDZ , pa će na kraju HDZ odlučiti tko će biti novi predsjednik HSP-a !

…piše glasilo AHSP-a.

Screenshot_20190402-200857_Chrome

Ako se sjetimo koliko su trolovi HSP-a i NZH-a vrijeđali Keleminca kada je to rekao u vrijeme izbora situacija je još jasnija, jasno je da su Esih i Hasanbegović napravili katastrofalan potez odbijajući ujedinjenje sa SUVERENISTIMA, a njihovi kolumnisti; tragikomična psihijatrica Zelenika i Dujmović zajedno sa članovima NZH Jonjićem i Kartelom napadajući Suvereniste i pokrivajući ove skandale samo su dodatno naštetili NZH-u.

 

NZH-u nije smetao ortodoksni komunist među HSP-ovcima, aferaš Starčević, pa čak i novinarsko prozivanje Starčevića da je sudionik u ubojstvu Zagajskog, sumnjivi ratni put Starčevića, već su Hasanbegović i Esih stalno napadali i izrugivali R. Tomašić i koalirali s njim. 

Screenshot_20190508-130847_Samsung Internet

Danas taj isti Hasanbegović pristaje na ujedinjenje sa “svojim uvjetima”, tada nije pristajao…Tko uviđa sve ove gluposti NZH-u; po teoriji glupih trolova desnice je udbaš koji se boji ujedinjenja…može li luđe?

Koliko je bilo napada iz desnih portala na Tomašićku, od Zelenike, Dujmovića i sličnih? Što bi bilo sa desnicom da je njihovo blaćenje prošlo? Desnica bi bila bez ijednog zastupnika u EU parlamentu! Sada ti isti pozivaju na ujedinjenje. Licemjerno i pokvareno. NZH i navedeni solitelji pamet odgovorni su zbog potopa desnice na izborima i rasipanje 200 000 glasova desnice.

Nakon svega na izborima se vidi sav jad NZH-a koji je bio gori od liste kvazi- domoljupke Petir koja je par dana prije izbora skupila potpise i potukla na izborima NZH i HSP!

HOP