Lokalni četnik, silovatelj, švercer stao uz kradeze u Topuskom

0
2580

M.B. lokalni patuljasti četnik poznat po činjenici da je suđen za silovanje djevojke, švercer cigareta iz BiH, komadant bez vojske Krajine i nekadašnji ročnik HV koji je često pišao u gaće u vojarni odlučno je stao uz lokalni kradeze, kao što su to njegove kolege četnici stali u Okućanima, s tom činjenicom da on nije ni bio u ratu već je izdanak nekog novog propalog četništva.

busićbusić smeće

Ovaj lokalni debil koji bi u svakoj normalnoj zemlji bio u zatvoru, i dalje provocira sve oko sebe onako mali i popišan, ali je i sramota koju očito podržava kradeze na lokalnoj razini, a policija pokriva. Ova gnjida čak je i lokalnu policajku napao, ali on i dalje mirno živi i služi lokalnom kradezeu, a mnogi državni službenici uhvaćeni su u njegovim apartmanima sa djevojkama noći pa sada se boje ovog klauna.

SMEĆE Č

Busić  naglašava vrijednosti lokalnog kradezeovca Kuzmića, dobrog frenda lokalnog četnika i ubojice D. Ćelapa, koji je na lokalnom nivou pomogao da se ustabili četništvo. Ovo je neko novo hdz-četništvo.

Busić u svom popišanom stilu najavljuje i ulazak u Sabor kao i Pupovac u EU parlament. Zaslužio je to silovanjima, švercom, četnikovanjem i podrškom kradezeu. Kada ovakve budale isplivaju na površinu jasno je koliko je Plenković jadan premijer.

HOP