Ostvarila se naša jučerašnja prognoza, Milinović u kaši HDZ-a, SDSS-a i HSP-a zatražio pomoć Plenkovića

0
2935
Darko Milinović

“Tako sam dobio informaciju da je D. Milinović trebao biti maknut sa čelne pozicije u županiji, ali očajan rezultat HDZ-a ugrozio je poziciju Plenkovića i premijer je odustao od svoga plana i dogovorio se sa Milinovićem da ostane bitan čovjek u županiji, te da ga neće dirati ako se ne vraća u Sabor.

To je kao informacija stvorilo bijes kod pravaša i hadezeovaca u županiji i mislim da se zato trese stolica Starčeviću. Da nije tako  izbori u županiji bi bili javni, a ne tajni prije par mjeseci. Meni se osobno čini da sad svi spašavaju Plenkovića, a na izborima su ljuti protivnici Plenkoviću.- komentira Keleminec.- jučer je podijelio informaciju sa nama , a već danas se pokazala točnom.

https://www.hop.com.hr/2019/06/12/fenix-prenosi-misljenje-pravasa-o-starcevicevom-politickom-promasaju/

– Čekam dokument kojim će mi potvrditi da ne kršim zakon ako isplatim plaću. Nadam se da će sutra biti isplaćena plaća za 260 ljudi. Zahvalan sam premijeru, saslušao me i našli smo rješenje na dobrobit građana, rekao je Milinović, a prenosi N1.

Odgovorio je i na pitanje je li spreman za nove izbore.

– Ja sam spreman na nove izbore, ali mislim da nisu u interesu nikome, pa ni meni, ali ako dođe do njih, ja sam spreman. Uvijek sam spreman za razgovore, poručio je.

Screenshot_20190410-160152_Chrome

Prije par mjeseci takav rasplet je najavio Klemeinec, a iz HSP su tvrdili da laže i izmišlja. Nama su slali demante, ali stvar se zakuhava. Prvo je Milinović nakon izbora osujetio svoju smjenu ne pristavši na tajno glasovanje kod konstituiranja skupštine županije, na što ga je preko našeg portala upozorio Keleminec iz AHSP-a, a kasnije je Keleminec tvrdio da će koalicija HSP-HDZ rušiti Milinovića u Lici. Nekako iza kulisa to se sada i događa.

Tada su pravaši tvrdili da Keleminec ruši namjerno koaliciju NZH i HSP-a prije izbora, a sada nekako sve dolazi na svoje. Plenković shvaća da sada nije vrijeme za rušenje bratića od Nikice Valentića.

HOP