‘Ministar Tolušić nije htio pomoći osobi koja je na kraju pretrpila moždani udar!’

0
12715

-Molim vas da objavite ovu potresnu priču naše velike domoljupke Ive Klarić koja je teško zdravstveno stradala tijekom misnog slavlja za domovinu na Dan državnosti. Iva je poznata kao vrlo srdačna osoba, sitna ali velikog srca, uvijek za domovinu, uvijek na skupovima za domovinu, sudionik je svakog “Hoda za život”, svih domoljubnih tribina, ona je svim srcem živjela za Hrvatsku- tako je večeras D. Keleminec zamolio urednika našeg portala za jednu potresnu priču.

Ivi je pozlilo tijekom mise na kojoj je bio i sam naš politički vrh, Plenković, Kolinda, ministri…izašla je van, trebalo joj je zraka. Očito je vrućina napravila svoje. Lovila je zraka, nije imala dovoljno kisika. Sjela je sa prijateljicom Miriam u kafić nasuprot gradske vijećnice u koji su došli i ministar Tomislav Tolušić i savjetnik Macan. Iva je zamolila ministra Tolušića da pozove hitnu. On to nije učinio iako je Iva izgledala i očajno i jako loše,  već je predložio da se obrati osoblju kafića! -tvrdi svjedok Silvio, koji se telefonski javio našem uredniku.

Kako smo saznali od D. Keleminca Tolušić je djelovao besćutno iako i po zakonu je dužan pomoći osobi koja je u životnoj opasnosti. Možda misli kao ministar da je nadležan samo pomagati predsjedniku vlade ili je šteta trošiti telefon na obične građane?!

-Iva je sada u bolnici, doživjela je moždani udar, ne zna se da li će preživjeti i ovaj potez ministra Tolušića je stvarno besćutan. Može li mi itko objasniti koji je problem nazvati mobitelom hitnu? Zar je razgovor sa Macanom važniji od ljudskog života? Sramotno! Vidite kako poznati domoljubi završavaju, ismijani ili nezbrinuti u svakom segmentu. -komentirao je D. Keleminec.

HOP