U Međimurju zatvaraju Hrvate sa hrvatskim obilježjima, a jugoslavenska obilježja toleriraju!

0
13057

Da ovog bolesnika netko počasti s onim što zaslužuje dobio bi od našeg pravosuđa nešto zatvora zbog napada iz mržnje, jer po njihovom ovaj tip ne potiče na mržnju, već na slobodu izražavanja, dijalog i toleranciju.
U tom istom Međimurju čovjek je nedavno osuđen na 30 dana zatvora zbog hrvatskog povijesnog grba, pa eto tko smo, što smo, gdje smo i kud idemo.
I može ovo jugoslavenstvo slobodno hodati okolo, jer mi domoljubi imamo važnijeg posla dokazujući svakodnevno tko među nama ima više felera.

FB_IMG_1562502267667

U Međimurju je nedavno donesena skandalozna presuda Stjepanu Horvatu, ocu troje djece, zbog nošenja kape s hrvatskog grbim s prvim početnim bijelim poljem i natpisom starog hrvatskog pozdrava ‘Bog i Hrvati’. Sutkinja Renata Višošević je to okvalificirala u presudi kao beretku s ‘ustaškim obilježjem’.
Na slici je hrvatski povijesni grb što “drugarica” Višošević očito nezna ili se pravi blesava!

Knjiga koju je još devedesetih napravila magistrica Ingrid Runtić o hrvatskim grbovima u Austriji govori kakve neznalice rade na našim sudovima:

austrijareceived_424602301456698received_623322851465274

Ove fotografije su iz Austrije i kako vidimo prvo polje je bijelo. Bujanec zna za te činjenice ali nije pozvao u emisiju magistricu Runtić i jednom zauvijek raskrinkao laži sudačkih neznalica, samo zato jer magistrica Runtić smeta lažnoj desnici koja se kao profesor Tomac promoviraju u Bujici.

Slučaj iz Međimurja bio bi riješen u pet minuta…

 

HOP

VEZANI ČLANAK

Knjiga kojom se pobijaju sve laži o ‘fašističkom bijelom polju’ nastala je u Austriji i pobija laži austrijskih i njemačkih portala!