Odlikovani Pupovac od Mesića i dragovoljci domovinskog rata mitraljezac Milanović i artiljerka Kolinda napadaju Škoru gdje je bio 1991.?!

0
4207

Naši su diplomati poznati kao najhrabriji bojovnici u domovinskom ratu, tako je Mate Granić čuvao Mirogoj i grobno mjesto prvog predsjednika da ne bi netko prije njega umro i maznuo mu poziciju. Poznate su njegove šetnje po Mirogoju, sve u očuvanju grobnog mjesta Tuđmanu u jeku rata. Težak je to i odgovoran posao bio…

FB_IMG_1562742510148

Kolinda je predvodila našu artiljeriju po Zrinjevcu i gađala zrakoplove koji su gađali Banske dvore. Da nije bilo nje i njene frizure Tuđman bi bio potpuno izgubljen.  Mitraljezac Milanović istaknuo se na briselskom bojištu. Bez njega ne bi Tuđman mogao opstati, samo on je znao kavanu sa dobrom kavom i da njega nije bilo Tuđman je mogao otići u krivu kavanu i zajedno sa Očenašekom Granićem popiti lošu kavu, a to bi bilo loše za probavni sustav…

FB_IMG_1562679677035

Zbog takvih zasluga kradeze i stranka dugih pristiju odlučili su svoje dragovoljce Kolindu i Milanovića staviti na najviše položaje da narod uveseljavaju svojim diplomatskim doskočicima.

FB_IMG_1562397574369

I sada im se tu ugurao neki Škoro koji prijeti da mu ne diraju ravnicu, koju su oni već odavno iselili…Pa gdje je on bio 1991. godine kada su njih dvoje krvavih gaća krvarili za našu zemlju, smrzavali se po rovovima briselskog ratišta? Strašno. On bi bio predsjednik, kraj njih zaslužnih i kraj ordenom nagrađenog Pupovca od strane našeg Burduša…sramotno. Pa valjda se zna tko je stvorio ovu zemlju… Pupovac, Salamander, Milanović, Kolinda end kompani…da njih nije bilo kome bi Škoro pjevao danas? Pupovac je zbog toga u svoju stranku rasporedio hrpu četnika da nas štiti od Thompsona i ustaša.

FB_IMG_1561962539243FB_IMG_1560837987157

Zato i dalje čitajte Index-Smrdex, Novosti i tzv. desničarski tisak koji ih prenosi, jer oni su mjerilo svih naših vrijednosti…kakav Škoro, glasajte za bojovnike iz birselske bojne.

 

Igor Drenjančević

HOP