Tri autobusa ekstremnih Srba iz Vukovara u srijedu došli u Srb i od tada traje srpski dernek

0
5515

U srijedu su autobusima došli ekstremni Srbi iz Vukovar u mjesto strašnog pokolja Hrvata, Srb, sa čak tri autobusa. Od srijede počeo je srpski bal vampira koji slavi klanja Hrvata, ubijanja Hrvata, a naša pročetnička vlast zajedno sa ekstremistima i četnicima iz SDSS-a tvrdi da je to bio ustanak za oslobođenje. Srpska krvoločna banda tog dana je pekla na ražnju katoličkog svećenika Gospodnetića. To su došli proslaviti današnji Srbi u Srb,  ustanak za rušenje hrvatske države. 

Od srijede se ore četničke i pjesme po Srbu, a na ulazu u Srb je ploča sa četri S što lokalnoj policiji ne smeta, jer je očito ovo SRAO Krajina. Naši bojovnici su ginuli u ratu da bi danas policija progonila Hrvate. Jeziva je mržnja naše vlasti prema Hrvatima kada ovaj dernek dopušta.

Očekujemo da sutra glavna meta ove sluđene policije bude hrvatski branitelj D. Keleminec, za kojeg tragikomična tzv. desnica tvrdi da on radi štetu jer prosvjeduje protiv bala pupovčevih krvoločnih vampira. Kao i u ratu, tako i u miru tek manji dio Hrvata brani svoje svetinje i svoju krv, drugi mirno gledaju kako nas srpsko četništvo progoni preko naših institucija. Ova vlast mrzi Hrvate i vječno su na vlasti namještenim izborima.

HOP