Vodeći mediji svjesno napravili štetu turizmu i Hvaru na osnovu lažne vijesti o trovanju hranom

0
5995

Pogledajte ove natpise;

Screenshot_20190814-084228_ChromeScreenshot_20190814-084212_ChromeScreenshot_20190814-084151_ChromeScreenshot_20190814-084107_ChromeScreenshot_20190814-084050_ChromeScreenshot_20190814-084033_ChromeScreenshot_20190814-102211_Chrome

Nadležna inspekcija, odvjetništvo i policija su utvrdili ispravnost naše hrane koju su tu večer konzumirali i drugi gosti, rekao je vlasnik restorana, dodajući da je njemu i osoblju najvažnije da se utvrde sve činjenice.

– Cijeli grad čeka nalaze policije i inspekcije. Svi smo u mislima s ožalošćenima i djecom koja su hospitalizirana, rekao je vlasnik restorana.

Eugenio Vinci koji je bio na odmoru s obitelji. Njemu je pozlilo u brodskom WC-u te je pri padu udario glavom u zid. Prema riječima drugog nastradalog Talijana (na slici gore), svi otrovani spavali su na desnoj strani broda.

 Bruno Mancuso je također bio na brodu

Večernji list prenosi njegovu izjavu da je mogući uzrok trovanja plin koji se u kabine uvukao kroz otvore za ventilaciju. Uvjeren je da nije u pitanju trovanje hranom, jer djeca gotovo ništa nisu jela. Kada je ovo objavljeno? Nakon napravljene ogromne štete!

Faktograf koji se hvali da uklanja lažne vijesti uopće nije reagirao, ali je reagirao u zaštiti lažnih vijesti o Jasenovcu. Facebook policija nije uklonila ove laži i neprovjerene informacije za Facebooka.

Djeca uopće nisu jela navedenu hranu, a u kritičnom su stanju. Histerija koju su prenijeli naši vodeći kontrolirani mediji pokazala se krivom i neprofesionalnom pričom.  Informacije nisu provjeravali i napravili su ogromnu štetu našem turizmu, privatnom poduzetniku i na kraju su ispali svi redom teški idioti.

HND kao kontrolirana organizacija kontroliranih novinara uopće se nije oglasila protiv ove organizirane hajke , protiv Hvara i našeg turizma. HND-ovo tragikomično sudište ništa o tome se ne usudi reći. A radi se o jednom od najvećih novinarskih skandala lažnom viješću.

Specijalni rat protiv Hrvatske se zahuktava u prosrpskim medijima, bez da se oglasio ministar turizma. Neviđena sramota hrvatskog novinarstva.

Radi li se tu o medijskoj zločinačkog organizaciji koja želi uništiti i hrvatski turizam lažnim vijestima? Prosudite sami.

U vrijeme turističke sezone ovi mediji objavljuju crne vijesti , ali naravno ne objavljuju silna divljanja stranih turista na Jadranu. Kada im ponestane koja vijest o crnim danima turizma javi se njihova miljenica Karleuša da ih podrži u tome ili izmisle vijesti sa Hvara.

Jad i bijeda HND-a i vodećih medija!

 

HOP