Ekskluzivno: Pupovac, Linta, Biro Krajine, srpska vlast i mainstream mediji krenuli u medijski rat protiv Hrvatske države

0
3508
urednik portala HOP
urednik portala HOP Igor Drenjančević

pule

Citat Pupovca  iz kojeg je sasvim jasno da je protiv nastanka i opstanka bilo kakve hrvatske države. Antihrvatska vlast ide Pupiju na ruku u tom naumu, ali on ni s takvom vlašću nije zadovoljan. Pupovac je počeo prijetiti ratom.

FB_IMG_1566482237070

Kad mu brada još malo poraste, može odmah u SPC popove, a već i ovako može proć za solidnog “čedu”-smatra magistrica Runtić

https://www.facebook.com/watch/?v=1354481048051858

Poslije njega javio se M. Linta, čovjek koji je ekipu srpskih zločinaca okupio oko sebe, on bi zaštitio Srbina koji pali Hrvatsku zastavu i šeta se u majici Draže Mihailovića po našoj zemlji…

UZDOLreceived_508087319995022

“Ako uistinu vjeruje da se Republika Hrvatska pretvara u NDH, najmanje što Milorad Pupovac u ovom trenutku može učiniti, prije povlačenja u Srb i podizanja ustanka, jest napustiti Plenkovićevu hrvatsko-srpsku koaliciju, pozvati svoje državne tajnike i pomoćnike ministara, kao i ostale stranačke pouzdanike koji uživaju različite hrvatske državne sinekure, na ostavke”, kaže za Direktno Zlatko Hasanbegović. Odlično je spustio Pupovcu, samo nije jasno što je on radio na sinodi pročetničke crkve, koja je lažirala broj žrtava Jasenovca i na toj laži dala opravdanje partizanskim koljačima da naprave neviđeni genocid nad Hrvatima. Danas taj genocid opravdavaju povjesničari izrasli iz našeg školstva i novinari! Drugim riječima vode specijalni rat protiv vlastite zemlje u korist velikosrpske klike.

Milan Babić, šef genocidne tvorevine Krajine jasno je rekao da su Srbi genocidnim metodama protjerivali Hrvate. Ako pogledate izbezumljene face haških sudaca više je nego jasno koliko je njegova poruka opasna za današnju Srbiju. Ona se do danas nije suočila sa istinom i jezivom mržnjom prema Hrvatima i želi prikriti strašne zločine. U tome im itekako pomaže Pupovac, stavljajući na odgovorna mjesta srpske teroriste, zločince i koljače. Hrvatska država mu pomaže u tome preko zakona o oprostu koji nije ništa drugo nego opravdavanje zločina. Da je i onaj najmanji zločin kažnjen to se ne bi događalo. DORH znači nije zakazao, već je izdao sve nevine žrtve.

Apsurdno je da na kraju zločinac Milan Babić  svojim govorom je više istine rekao nego naše pravosuđe provelo u djelo.

Specijalni rat protiv Hrvatske je završnoj fazi. Dok se bedaci prave pametni i pišu gluposti  po društvenim mrežama i pišu “tko još čita ta sranja”, lažirane vijesti odlaze u svijet, koje nas svakodnevno blate. U tome pomaže Plenković koji u svojoj vladi daje legitimitet četništvu preko srpskih predstavnika, Pupovac isto govori kao vojvoda Vučić.  Da li  se on  obračunava preko četničkog glasila Novosti sa Škorom? Pa na što je taj čovjek spreman?

Kolinda stoji uz takav HDZ, kojem ništa nije sveto, kako može trpiti takvu mržnju protiv Hrvata?!

Screenshot_20190824-180458_YandexMail

Što Index napiše, svi mediji prošire…A tko je zamijenio M. Babića u vrijeđanju Hrvata, gay bosanac Duhaček. Pupovac i ova ekipa traže sankcije za HOP, ali ovo naša vlast ne vidi…

Za Babića je Hrvatska GOVNO, a za Duhačeka;

Screenshot_20190825-090840_Facebook

FB_IMG_1566424653810

Iz ovakvih nastupa jasno se vidi da šovinisti imaju svoju međunarodnu zaštitu i zaštitu DORH-a u provođenju svoje mržnje koja potiče novu mržnju. Vodeći portal kako oni kažu neometano širi mržnju uz HND, Faktorgraf, a progoni se HOP portal. Jer se ne bojimo objaviti istinu.

Ako vodeći mediji u Hrvatskoj ne žele objaviti skandalozne snimke napadnutog četnika u okolici Knina i tako šire jedan dio laži srpske politike, srpskih tajnih službi koje očito imaju posla u ovom slučaju (jedan pripadnik srpskih fašista ovdje je u igri) onda je jasno da nam je država oteta od velikosrpske klike.

FB_IMG_1566539517067Screenshot_20190822-230125_Veernji listScreenshot_20190822-230356_24sataUZDOLScreenshot_20190824-171634_Facebook

A ovo mediji ne vide oko te osobe...to znači da ti mediji svjesno i namjerno blate našu zemlju.

DORH  se žali na ranije puštanje Tomislava Merčepa na slobodu, ali se ne žali na preinačivanje sudske presude Perkoviću na 30 godine! Zanimljivu poruku time daje. 

Screenshot_20190814-084228_Chrome

Hrana nije bila problem, ali se svjesno uništava turizam. HND nije reagirao.

Screenshot_20190814-084033_ChromeScreenshot_20190814-203056_24sata

Koliko ubijenih ima u svakom gradu u SAD dnevno? Ne vidimo da se za to proziva i vrijeđa nacija, kao što to čine Duhaček i Babić. Svako prozivanje nacije zbog nekog slova U, a ne sankcioniranje četnika i zločina srpske strane znači svjesno rušenje države. To vlast radi godinama.

Ako ovome dodamo rat medija protiv našeg turizma, kako bi se uništio turizam, jer smo svi fašisti, ustaše ili tučemo goste, jasno je koliko toga NESPOSOBNI  Plenković dopušta i državu mu klizi u propast.

 

Kolinda Grabar Kitarović je kandidat HDZ-a. I to je za nju najveći “krimen”. Ona je predstavnik i Pupovca, i četnika Linte, svih SDSS-ovih terorista koji su koalicijski partner Plenkoviću. Plenkoviću je više stalo do vlasti nego do stabilnosti zemlje. Izjava Pupovca je za svakog državnika neprihvatljiva. Ova koalicija istog trenutka treba se završiti.

Ne može se događati da zbog stalnog pritiska u jednom četničkom kafiću diže se na noge Britansko veleposlanstvo. Svaki puta kada se potuku Srbi i Hrvati ne može biti država kriva. Ona i previše tolerira  četništvo. 

Pa sasvim je” normalno “da nakon ovako krvavog rata, kojeg srpska strana u odgovornosti negira da se dogodi nekakva makljaža, tuča, pa da dođe i to ubojstava. Samo zato jer hrvatska država nikada nije rekla dosta i blokirala Srbiju.

Screenshot_20190824-170941_JutarnjiList

Srpska politika mrzi Hrvate, lažira povijest i okolo ocrnjuje Hrvate. Ono što čine Linta i Pupovac nakon svih klanja i silovanja je strašno silovanje istine. To mogu raditi samo teško poremećeni ljudi mržnjom. Oni guraju svoju crnovlašku politiku koja najviše štete radi onim izvornim Srbima. 

‘Mene Srbi mlate bez maski na licu, otvoreno, pa gdje su policija, vlada, Pupovac i Britansko veleposlanstvo da me zaštite?’

NE MLATE GA BEZVEZE -ZNA PREVIŠE!

Kada pogledate ta prezimena i ostala koja rade sranja po Banovini, sva su crnovlaška, porijeklom, a ne srpska, Linta, Škaljac, Vrga, Bulat, Crevar…a danas su oni veći Srbi od samih Srba. U principu odlično  koriste kao i Pupovac svađu Hrvata i Srba; da bi što više ugrabili za sebe. Škaljac nakon silnih zločina  dobro se napunio lovom i sad iznajmljuje apartmane po Beogradu i Grčkoj. Budalama na Banovini daju par tisuća kuna…

Igor Drenjančević

HOP