Srpske službe podmetanjem lažnih informacija na Facebooku i lažnih vijesti u medijima uz pomoć pravosuđa i Pupovca rade kaos u zemlji!

0
10765

Hrvatski narod ratuje protiv medija i srpskih službi. Tako bi se moglo prikazati stanje u Hrvatskoj. Mediji vrlo rijetko objavljuju informacije o srpskim divljanjima protiv Hrvata ili ih umanjuju.

U slučaju klanja dva Hrvata u općini Gvozd mediji su slučaj nacionalističkog ispada Srbina prikazali isključivo kroz ljubomoru, u slučaju sukoba u Rijeci i Uzdolju kraj Knina sukobe su mediji prikazali kao nacionalističke, proustaške, “nahuškane kroz ustaške medije”.

Screenshot_20190822-230125_Veernji listScreenshot_20190826-232405_ChromeScreenshot_20190822-230356_24sataFB_IMG_1566539517067

Potpuno usklađene “žrtve Arsić i Petko” sa novinskim člancima i Pupovcem te njegovim trabantom Miloševićem. Znači prije bilo kakvih istraga “žrtve” i mediji daju prosudbu da su svi nasilni akti izazvani nacionalnom mržnjom prema Srbima.

U Uzdolju je napad pripisan maskiranim tipovima. Ako su maskirani po čemu žrtva Petko zna da nije provociran sukob od strane Srba? On zna da su neke osobe Hrvati na osnovu teksta ili maski na licu? Isto vrijedi i za novinare… Petko tvrdi da su ga tukli bejzbol palicama, ali nigdje se ne vide ozljede? Arsić je isto prijavio policiji batine, ali nisu ga policajci pitali o samom provjeri činjenica?! U zatvoru je završio nevin čovjek, a Uzdolju izvjesni Petko glumi vidovitog Milana. Tko garantira da su uhićeni u slučaju Petko krivi?

FB_IMG_1567582280291

Drugi dio specijalnog rata protiv Hrvatske napravljen je u  radionici srpskih službi podmetanjem fotografija koje kompromitiraju Petka kako bi se lakše prosrpsko pravosuđe obračunalo sa “nepoćudnim osobama i medijima”.

Petko na njih ne reagira odmah po objavi, ne demantira, već nakon završetka cijelog cirkusa demantira slike. Jedna od tih je podmetnuta sa naslovnice na Facebook. Facebook ih ne briše kako inače čini na prijavu lažnog teksta. Ipak na slici se vidi dosta toga što je čudno. Glumačke face popa ( zna se da SPC leglo srpskih špijuna)  i Pupovca te priča o porazbacanim stolcima . Događaj je prošao, stolci su porazbacani, to je uslika Slobodna Dalmacija, iako bi bilo logično da su složeni, jer neke druge veće štete nema, barem na slici. Slobodna Dalmacija nije pokazala značajna uništenja inventara. Znači ljudi su obukli fantomke da bi porazbacali par stolaca i prebili Petka koji nema ozljeda i onda ih brzinom svjetlosti sve pronađe policija koja godinama ne zna tko je ugasio kamere u Poljudu kada je nacrtana svastika na stadionu?! Poveznica oba događaja je ova slika. 

Zašto bi netko namještao Arsića da bude i u ovom slučaju? Kako bi kompromitirao istragu u Rijeci koja otišla po Srbe u krivo…sve je jasno. Ovim podmetanjem zapravo se želilo  spasiti Arsića, kako mu se podmeće i  da to ide preko desnice što ova fotografija  dokazuje. A zapravo tko dobro zna čitati rukopis tajnih službi -ovom slikom se povezuje njihov rad na terenu. Da nisu ugurali Arsića na ovu sliku kako bi ga spasili lažnom vijesti (da mu sve podmeće desnica) ne bi se otkrila povezanost slučaja.

Admiral Domazet je primijetio da u slučaju Arsić su djelovali protiv nevinog Škalamere Srpskinja u medijima, Srbi u pravosuđu, sve kako bi i ovaj slučaj u isto vrijeme pokazao kako su Hrvati mrzitelji Srba. To znači da oni imaju institucionalno pokriće za svoje teze. Tko može vjerovati da i u slučaju Uzdolja nije napravljen isti scenarij? Tko nam garantira da su istrage odrađene pošteno? Tko garantira da uhićeni nisu u dogovoru sa Petkom dogovorili ovaj scenarij kao što je na početku rata izvjesni Mlinar potpuno istim scenarijem uz pomoć institucija bio današnji Petko?

Zbog čega naše službe ne provjere veze ovog čovjeka u Beogradu, s kojim je osobama povezan kao cijeli medijski prostor, pa će biti puno toga jasnije. Da li je bio u Beogradu, da li je napravio sudar, da li je bio pijan i da li su mediji to prikazali kao slučaj nepodopštine Hrvata? U Beogradu je Hrvat kada napravi sranje, a ovdje je ugroženi Srbin? Nije li baš ova šablona dokaz umreženosti medija i ovakvih problematičnih pojedinaca? U Beogradu glumio je za medije lošeg Hrvata, a u Hrvatskoj je ugroženi Srbin.

Screenshot_20190824-171634_Facebook

Četništvo se godinama širi preko srpske crkve i nogometnog kluba Crvena Zvezda. Zanimljivo da se i ovdje spominje Crvena zvezda, kao i u slučaju Slavskog polja, najvećeg četničkog legla u ratu, danas se održavaju turniri u čast jednog minornog zvezdaša, isto se događa i u Vukovaru. Delije prijete klanjem Hrvata na stadionima, svojataju Vukovar i  jasno je da ovaj klub je pokriće za širenje mržnje prema Hrvatima. Zbog svega ovoga jasna je i uloga kninskog Petka u svemu.

Mi smo kao država dovedeni do tog stanja da nekoga se može osuditi nakon lažnih istraga, podmetanja, lažnih iskaza, u korist srpske strane jer vlada neviđena korupcija u pravosuđu. Slučaj Vlahović jasno pokazuje kako Pupovac vlada pravosuđem, te kako sumnjivim dokumentima iz državnih službi se može osuditi ljude. Sve prema potrebama.

Znači srpske službe su duboko razorile našu zemlju i kontroliraju naš sustav.

Pupovac gradi tzv. odnose Hrvata i Srba sa srpskim teroristima u stranci; Rkman, Stanimirović, Ćelap, srpskim popom Malobabićem bivšim teroristom…a ne vidi kako Srbi zlostavljaju obitelj Dragić u Vrginmostu…Na osnovu slučaja Dragić jasna je uloga Pupovca u svemu…