Da li je slučaj Škalamera pokušaj državnog udara preko pravosuđa?

0
10029

Hrvatsko pravosuđe je postalo uz Sabor mjesto uništenja Hrvatske, a mediji se bave ili posrbljavanjem ili optuživanjem Hrvata za mržnju prema Srbima.

Hrvati trebaju poštivati Srbe zbog Ovčare, Škabrnje i stotine drugih Ovčara. Posebno jer današnji Srbi u politici tvrde da je bio građanski rat , jer su bila ugrožena prava Srba. Ne žele priznati rat i zamislite na RTL-u neka Pejovićka otvoreno tvrdi da je danas Srbima u Hrvatskoj isto kao Židovima u Njemačkoj.

Židovi nisu pobili 17000 Nijemaca, nisu srušili trećinu Njemačke, urlali da je židovska zemlja kao što su nedavno Srbi urlali i klali po Hrvatskoj. To znači da je ona čisti srpski šovinist.

Nakon svih klanja država Srbija optužuje za sve Hrvate i snima o Hrvatima film kao genocidnom narodu kroz film o Jasenovcu. To bi Hrvati trebali voljeti?

Njemačka se ispričala za svoj nacional-socijalistički pokret. Srbija , a niti Jugoslavija se nisu niti ispričale za strašan genocid nad Hrvatima.

I nakon svega mi imamo četničku stranku usred Hrvatske, SDSS, stranka u kojoj djeluje četnik i nekadašnji četnički novinar Boro Rkman, u njoj djeluje četnik D. Ćelap koji je nagrađen za ubojstvo tri policajca, u njoj djeluje četnik V. Stanimirović desna ruka ratnog zločinca G. Hadžića! I ona kao takva sudjeluje u vlasti.

Škoro u svojoj kampanji logično predlaže zabranu te četničke stranke. I tko ga napada? Vodeći mediji u Hrvatskoj. Znači Hrvatskoj treba takva četnička stranka. Da je Pupovac htio dobro Hrvatskoj ti ljudi nikada ne bi bili u politici.

Koliko je sve to četništvo organizirano govore dokumenti SOA-e.

I što čini Pupovac kada je otkrivena državna zavjera Srba u slučaju Škalamera? Osuđuje grafite po Novom Sadu koji pozivaju na fašizam prema Hrvatima.

Nisu mu smetali takvi izljevi mržnje na stadionu C. Zvezde godinama. Njih ne osuđuje jer bi mogao imati velikih problema, a ovi grafiti u Novom Sadu mogu biti i naručeni da Pupovac ispadne poštenjačina…ali u slučaju Dragić otkrio je svoje pravo ekstremno lice. Godinama njegovi SDSS-ovci progone Dragiće jer su oni kao i drugi pošteni Srbi svjedoci laži SDSS-ove politike, politike SAO Krajine te ih četnici godinama zastrašuju, bojeći se njihovih svjedočenja.

Slučaj Vlahović potvrđuje da Pupovac ima zaštitu pravosuđa uz sve dokaze. Slučajno u slučaju Škalamera su svi protagonisti Srbi? Slučajno su sve novine bile protiv Škslamere jer je Hrvat? Jesmo li to mi institucionalno zaštitili Srbe kao nadnarod kojem se sve vjeruje?  Nakon lažnog svjedočenja Srbina Hrvat završava u zatvoru! Pa kakva je ovo građanska država?

Pa ne može slučaj Škalamera završiti na puštanju Škalamere iz pritvora. Radi li se ovdje o pokušaju državnog udara u kojem sudjeluje srpski konzul, SNV, sudac , DORH i tzv. svjedok Arsić?! Kakve veze sada ima Pupovčeva osuda grafita u Novom sadu kada je očito sudionik u medijskom ocrnjavanju Hrvata zbog nacionalizma?!

Slučaj u Uzdolju samo je bolje odrađen iako su mediji baš levice tvrdili da je za incidente na Braču i kod Knina okrivljena ista osoba?  Kada im je spočitnuta povezanost, brzo su sve demantirali.

U principu pravosuđe se specijaliziralo za pokrivanje srpskih medijskih laži. I to su trenuci kada SOA mora reagirati.  Pravosuđe u slučaju Škalamera je bilo spremno prikriti laži Arsića, koji je dio organizirane zločinačke organizacije koja se sada vadi da su dobili krive informacije?

U jednom drugom slučaju sutkinja Pleše ne reagira na sudu kada pred njom sestra bivšeg premijera otvoreno tvrdi da je tužitelj po svjedočenju njegove majke pogazio djevojku i zbrisao sa mjesta nesreće, a policija to nema u evidenciji, što je potvrdila i druga svjedokinja i u tom trenutku sutkinja ne obavještava policiju u tom slučaju, a ovdje se pritvara čovjek na osnovu udruživanja cijele ekipe protiv  njega?!

Slučaj kod Knina ima prethodnicu upravo od Slobodne Dalmacije koja huška da je na nekom zidu ustaška zastava, a bila je sa Hrvatskim grbom.

I ona vjeruje Srbinu koji je već pokazao svoje divljaštvo u Beogradu? Da li je njegov incident u Beogradu namješten da bi se ocrnilo Hrvate? Kako je prošao bez ozljeda kao i Arsić u Rijeci?

Screenshot_20190825-090840_Facebook

Ovo je novinar Indexa. Što radi pravosuđe?

Odrađuje li pravosuđe nametnute priče od očito protivhrvatskih medija i štiti medijsko širenje mržnje protiv Hrvata?

 

HOP