Urednik ‘Hrvatskog tjednika’ prozvao Bujanca za neobjavljivanje reklame tjednika u svezi silovanja u Zadru i potvrdio teze o ‘dubokoj državi’ koja nas uništava

0
10465

Hrvatski tjednik prekinuo suradnju sa Velimirom Bujancem jer Bujanec nije htio objaviti naslovnicu tog tjednika u kojoj se “dokazuje” da nije bilo silovanja u Zadru!

FB_IMG_1571859666876

 

“Postovani prijatelji i citatelji Hrvatskoga tjednika,
Bujica je u srijedu navecer odbila emitirati reklamu novoga broja Hrvatskoga tjednika. Voditelj Velimir Bujanec je to obrazlozio previse opasnom naslovnom temom i strahom da Vijece za elektronicke medije ne blokira Z 1 televiziju. Mi objavljujemo istrazivacki clanak u kojemu dokazujemo da je slucaj grupnoga silovanja izmisljen, a sve sto se dogodilo je maloljetnicki seks. Konacno, ni u kaznenoj prijavi protiv petorice mladica grupnoga silovanja, samo jedan od njih prijavljen je za silovanje, ostali za druga kaznena djela. Taj izmisljeni slucaj posluzio je ljevicarskoj rulji za napade na grad Zadar, hrvatsku drzavu i Crkvu.
Postovani citatelji, nezadovoljan odbijanjem Bujice da emitira reklamu HT, odlucio sam prekinuti svaku suradnju s Bujicom.
Molim vas, sirite i dijelite naslovnicu i reklambe naslove s facebooka na sto vise adresa.
Ne sumnjam u potporu velike armije citatelja HT.
Srdacno vas pozdravljam i zelim sve najbolje. Svakoga cetvrtka Hrvatski tjednik, sve, sve drugo je manipulacija.”

Ivica Marijacic, urednik

Ovaj nepismeni tekst tražio je urednik Hrvatskog tjednika da se dijeli dalje po Facebooku.

Po nama klasični otvoreni linč na Bujanca koji pak poziva ovog ne baš previše zanimljiva čovjeka često u emisiju, stalno reklamira njegov tjednik i kako nam je ekskluzivno rekao “da i zbog tih naslovnica često piše predstavke Agenciji za elektroničke medije”.

U ovu gungulu kako doznajemo umješao se i Slaven Letica te tražio Bujanca da ne reagira. Vjerojatno da se ne vidi koliko je desnica porozna i naslonjena na očajni HDZ.

Ono u čemu je Bujanec u pravu je činjenica da je naslovnica skandalozna jer sama istraga nije završena i ne može se tvrditi da silovanja nije bilo. Navodno jedna osoba je osumnjičena za silovanje.

Tko to i zašto pušta informacije iz državnog odvjetništva?

To je dokaz da pravosuđe postaje sudstvo ulice. Informacije izlaze u javnost da bi se nekog ili štitilo ili razapinjalo. Novinari sudjeluju u tim igrama odavno. Koliko su uopće točne te informacije?

Razmišlja li urednik ovog tjednika da li je ovo imalo zdravo i pravedno prema potencijalnoj žrtvi i njenim najbližima? Ili je bitno da se sve  tjednike rasproda u jedan dan? Da li je točna priča da su osumnjičeni djeca aktivnih političara?

Čini se po tim zaključcima i pitanjima  da neke osobe na desnici imaju slične teze kao i oni na ljevici, pa ovaj slučaj guraju pričom o crkvi, Zadru, HDZ-u, a radi se o maloljetničkim devijacijama?!

FB_IMG_1571381883551

Ova djeca svakako imaju problem, ali ne jer su Hrvati ili zadrani ili katolici, već iz osobnih iskustava, pa se nemaju što pravdati zadrani ili Hrvati tragikomičnim likovima poput Matića koji je isto tako pokrenuo linč prema vjernicima zbog jednog izoliranog slučaja.

IMG-20191023-WA0008

Aca Stanković je ispao bijeli rasist jer je komentirao ovaj slučaj sa hrvatskom Gretom. Komentirao zajedno sa Jelenom, a da nitko nema provjerenih informacija ili imaju svi?!

I to ponašanje kao i urednika Hrvatskog tjednika govori koliko elitama vrijede ljudski životi.

Pravosuđe se pokazalo kao krajnje pokvareno, jer pušta informacije u javnost, preko tužiteljstva ili odvjetnika osumnjičenih, da bi ulica stvarala potpuno iskrivljenu sliku slučaja, što je jezivo. I tako to ide godinama, a novinari se naslađuju temama koje su vrlo opasne po građane zemlje. Politika ih iseljava, ovrhe ubijaju, a sudovi uništavaju.

Šizofreno ponašanje koje je uvedeno u društvo lažnim borcima za slobodu, a zapravo prepunim novca, raznim soroševcima, upravo u ovakvim slučajevima govori koliko malo vrijede ljuski životi, “vrijede naslovnice”, prepirke teško bolesne desnice i ljevice amoralnih elita.

“Svakoga četvrtka Hrvatski tjednik, sve, sve drugo je manipulacija” piše Ivica Marijačić, urednik, jednu odvratnu reklamu. Svi ostali lažu jedino je on pošten. Procijenite koliko…

Bilo bi lijelo da Velimir Bujanec pročita mail koji je poslao ovaj Marijačić njemu u vezi ove naslovnice, a koji je Bujanec pročitao uredniku Igoru Drenjančeviću, pa bi se vidjelo tko tu manipulira i zašto. Tada bi bilo jasno i zašto nekadašnji obožavatelj Tita zove Bujanca i moli ga da ne objavljuje taj mail…

Tko tu koga laže nek sami odgovore, ali ovo je prema potencijalnoj  žrtvi za vrijeme istrage potpuno nepotrebno, DORH treba profesionalno obaviti posao do kraja i onda izaći u javnost, a ne da se sada u pola istrage javlja “vidoviti Marijačić”  sa informacijama koje trebaju biti potvrđene rješenjem u istrazi.

uredništvo

HOP