Skupina branitelja N. Gradiške poručila Škori da zbog Mikolčevića neće izaći na izbore i glasat za Škoru

0
25515

-Jako smo ljuti na odnos koji vlada između  poslijeratnog generala Mikolčevića i Škore, te iz toga razloga ne želim izaći na izbore.

Prvo smo glasali za Kolindu pa je ona tijekom posjeta četničkog vojvode imala svečanost povodom dana vojske Srbije koja nosi vijence koljaču Draži Mihailoviću, a sad ovaj Mikolčević koji pije sa takvima po Nišu , mislim takvom vojskom je u stožeru od Škore! Nije on slučajno tamo.

Vaš video ništa promijenio nije.- kaže nam jedan pripadnik specijalne policije iz N. Gradiške.

IMG-20191208-WA0003

Na ovoj slici namjerno smo ga uslikali, jer za vrijeme polaganja vijenca poginulim braniteljima on je bio uz SDP-u vlast, umjesto da je bio uz predstavnike vojske iz rata, brigade koje su došle polagati vijence u isto vrijeme.-rekao nam je jedan član 3 . gardijske.

-Nije bio sa nama jer nama nije do mirenja sa četnicima, te se ne osjećamo ugodno u njegovom društvu.  Pitajte ga za koga je on navijao za vrijeme prošlih predsjedničkih izbora?! -bio je komentar jednog pripadnika nekadašnje specijalne policije.

mikolčević

Ako Škori je to u redu, onda nećemo glasati za nikoga! Željeli smo glasati za Škoru, sada vidimo da jedno govori, a drugo radi. Naš kolega mu je napisao pismo u vezi toga, nije reagirao, pa je jasno da mu to ne smeta. E nama smeta. Zbog Mikolčevića ne izlazimo na izbore!

mikolč

Zamislite dođem u stožer Škore u Slavonskom brodu i tamo sjedi “đeneral”, sve mi je prisjelo. – ljutito nam govori vrlo cijenjeni branitelj.

Ovu objavu smo pustili u javnost ne zbog izbora, već zbog onih koje boli kada političari ne vide drvo od šume, a oni koji vide u kandidatu božanstvo ionako ovo ne mogu razumjeti.

 

HOP