Usred Zagreba uz ‘domoljubnu vlast HDZ-a’ dolazi srpski ekstremista koji kapetana Dragana naziva borcem protiv ustaške vlasti!

0
39254
 Miodrag Linta prisustvuje u subotu Osmom kongresu Privrednikovih stipendista i srpske omladine u Zagrebu Predsjednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu u Skupštini Srbije Miodrag Linta  prisustovaće Osmom kongresu Privrednikovih stipendista i srpske omladine kojemu je tema “Filantropija – oslonac i podsticaj mladima” koji organizuje Srpsko privredno društvo “Privrednik”. Kongres će se održati u subotu, 14. 12 2019. Godine, s početkom u 11.30 sati u Zagrebu, u Srpskoj pravoslavnoj  gimnaziji “Kantakuzina Katarina Branković”. Srpsko privredno društvo Privrednik okuplja i povezuje talentovane učenike i studente slabijih materijalnih mogućnosti. U prosjeku godišnje SPD Privrednik stipendira više od 50 učenika i studenata slabijih materijalnih mogućnosti na području današnje Hrvatske. Najviše ih je sa krajiškog područja. pišu srpska glasila

Linta u subotu sudjeluje na Osmom kongresu privrednika i srpske mladeži u Zagrebu

Predsjednik Odbora za dijasporu i Srbe iz regije u Skupštini Srbije neofašit Miodrag Linta, prisustvovat će Osmom kongresu stipendista poslovnih stipendista i omladine Srbije, koji organizira srbijansko poslovno udruženje “Privrednik”.

Linta: ‘Kapetan Dragan je osuđen samo zbog toga što je bio jedan od simbola otpora ustaškom režimu’

Pupovčev drugar Linta proglasio  je domovinski rat zločinačkim, Gotovinu i Stepinca zločincima, a Hrvatska ga prima u posjete!

Linta tvrdi da su Modrić, Šuker i Rakitić fašisti!

Linta usred Zagreba, optužio Hrvate za rat, genocidnost i ustaštvo prilikom prošle dodjele!

 

Toliko o sposobnosti naše diplomacije i HDZ domoljublja.

HOP