Mafijaši imaju omertu, a sličnu imaju i masoni; ako ih netko izda, ode mu glava, to je zakon mafije i masonerije

0
1231

Ima li ikakve razlike između mafijaša i masona ili slobodnih zidara?

FB_IMG_1582189428273

I jedni i drugi su udruženi u tajne organizacije, a razlika je jedno što su masoni registrirani i legalni kao udruge, a mafijaši nisu. Države je ranije obično mafijaše progonila kao u SAD, najprije zbog šverca alkohola, a danas zbog šverca droge dok su masoni zakonom zaštićeni i nitko ne smije znati kako su došli do bogatstva.

FB_IMG_1582226119522

Mafijaši imaju omertu, a sličnu omertu imaju i masoni. Ako ih netko izda, ode mu glava. To je zakon mafije, a to je i zakon masonerije. Ako neki mafijaš ne poštuje omertu, zna što ga čeka. Ako je neki mason opisao i objavio neke tajne masona i tako izdao svoju omertu, odmah mu prijete smrću, a mnogi su ubijeni ili otrovani kao mešetari na Wall Street-u ili na Londonskoj burzi.

FB_IMG_1582230038542

Zar mason Gabrić nije prijetio uredniku i novinaru Cigoju i saborniku Pernaru? Ne bih volio biti u koži bivšeg glavnog državnog odvjetnika Jelenića. Izdajnik mafije dobije metak, a kazna za masonskog izdajnika je mnogo okrutnija pa ću citirati masonsku omertu.

”Obećavam i zaklinjem se da neću nikada odati tajne slobodnog zidarstva, da neću nikoga upoznati s onim što će mi biti otkriveno pod kaznom da mi se prereže grlo, iščupa srce i jezik, pokida utroba i da se moje tijelo raskomada, zatim zapali i pretvori u pepeo koji neka se rasprši u vjetar zbog obeščašćenja uspomena i na moju vječnu sramotu.”

FB_IMG_1582316259970

Strašno, zar ne? Mafijaški izdajnici dobiju samo metak od najboljeg prijatelja.
I jedni i drugi su duboko povezani sa politikom, ali njihova povezanost je također velika tajna. Veliki broj političara, mešetara, tužitelja, privatnih odvjetnika, sudaca, znanstvenika i državnih tajnih agenata pripada danas masonskim ložama u Hrvatskoj pa možemo reći da masoni sudjeluju u stvaranju zakona.

Screenshot_20200220-203642_YandexMailScreenshot_20200220-201721_Facebook

Preko zakona, oni kontroliraju državu, narod i njegovu slobodu. Tako je u Americi i gotovo svim državama zapadne Europe pa mislim da je tako danas u Hrvatskoj.

Članovi loža su obično obrazovani i bogati, te poštovani i utjecajni u narodu, isto kao što su bili udbaši i kosovci u bivšoj državi.

20200218_204612

Sa druge strane talijanski mafijaši su u početku bili neobrazovani, ali iznimno inteligentni i lukavi. Danas su i oni većinom obrazovani i vlasnici su legalnih firmi pa su tako postali legalni, ali najveću zaradu imaju od ilegalne droge, a preko svojih izmišljenih firmi peru zaradu od droge i zaradu od skupo plaćenih državnih poslova.

Nije li isto danas u Hrvatskoj pa se postavlja pitanje tko stoji iza ilegalne droge u Hrvatskoj. Nisu li možda udruženi masoni i mafijaši koji koriste ovisnike za uličnu preprodaju? Nisu li možda njihova sveza lobisti?

891ad2bf8e4cf16c071f

Sjetimo se samo masona Hanžekovića? On je u Hrvatskoj uveo legalnu pljačku sirotinje, a tu pljačku je ozakonio Sabor. Masoni su najveći progonitelji uličnih preprodavača. Zašto? Samo zato jer oni kroje zakone i tako štite sebe. Sve ukazuje da im ilegalna mafija oduzima dio kolača, a oni to ne žele.

26df7e3173f983e32a4f

Zbog toga možda masoni progone ilegalnu mafiju? Nije valjda zbog veće količine droge! Možda i jest. Ali možda ilegalni mafijaši njihovim ženama ili djeci oduzimaju skupo plaćene državne poslove.

tito2

U bivšoj Jugoslaviji nije bilo masonskih loža, ali je bilo dosta masona – komunista koji su pripadali stranim masonskim ložama i radili u jugoslavenskim tajnim službama. Oni su bili i agenti stranih tajnih službi. U Jugoslaviji smo imali tajne partijske državne organizacije kao UDB-u i KOS.

Prije raspada Jugoslavije KOS i UDB-a su duboko bili uvučeni u transfer droge u Europu i Ameriku preko beogradske Galenike i Jugolinije, a operacijama je rukovodio po nekim pisanjima zamjenik načelnika KOS-a Aleksandar Vasiljević iz Sarajeva.

Aleksandar-Vasiljevic1801

Tko stoji iza transfera droge danas na Balkanu? Najvjerojatnije Acini učenici i suradnici initko drugi.

Udbaški i kosovski agenti su djelovali kao mafijaši i masoni jer su se bogatili tajno i legalno, a imali su mnogo suradnika među narodom isto kao što ih hrvatski masoni imaju među političarima, tajnim službama, odvjetnicima, tužiteljima i sudcima. Ne kontroliraju li balkanske mafijaše i masone bivši udbaši i kosovci i ne čine li to preko masonskih loža u kojima se skrivaju?

FB_IMG_1579955120521

Najlakše je djelovanje tih ”antifašista” preko masonskih loža? Ne vladaju li tako udbaši i kosovci Hrvatskom?

Svijet se mijenja pa tako se mijenja djelovanje mafije i masona. Slično se mijenja djelovanje jugoslavenske UDB-e i KOS-a. Masonske lože su odgovorne zašto u Hrvatskoj nikad nije provedena lustracija jer one kontroliraju Vladu, Sabor, pravosuđe i obrazovanje, a u njima se skrivaju elite bivših udbaša i kosovca.

FB_IMG_1579953652981

Da bi danas razumjeli masone, moramo razumjeti njihove ciljeve. Njihovi ciljevi su danas novac i kontrola puka, a najmanje sloboda i dobrobit puka. Zbog toga masonima zakonom treba zabraniti djelovanje u Hrvatskoj jer tajnost i netransparentnost ne mogu egzistirati zajedno sa demokracijom.

Koliki su udjeli hrvatskih masona u Telecomu, Plivi i bankama? Čudi me zašto na to ne reagiraju ”zaštitnici” pravde i ljudskih prava jer masoni diskriminiraju žene.

FB_IMG_1580740344658

Masoni progone između svih crkava katoličku crkvu, a izgleda da su zbog toga Hrvati možda žrtva svjetske politike.

Osnujmo HPC jer možda će nam tada biti lakše izdržati masonske ucjene.
U samom začeću masoni su bili borci za slobodu misli, umjetnosti i znanosti, a poznati su bili kao slobodni mislilci. Neki su to i danas, ali u manjem broju. Oni su naslijedili bogatstvo svojih predaka iz feudalizma i jednoumlja te su mnogi od njih postajali mecene u obrazovanju, umjetnosti i znanosti. Sjetimo se samo mecenstva biskupa Strossmayera. Današnji masoni se bave svim i svačim, a najmanje mecenstvom.

Ne pomažu uopće obrazovanju, umjetnosti i znanosti. Naime, oni zakonima danas uništavaju obrazovanje i svode ga na stvaranje zombija koji će biti podložni kontroli, što se već danas osjeća.

Kako bi Hrvati reagirali ako se otkrije da je mason i premijer Plenković i da pripada nekoj stranoj masonskoj loži? Njegovi politički potezi na to upućuju, a možda je i zbog toga omiljeni političar u Europi, jer u Hrvatskoj on se ne ponaša kao demokrat nego kao despot.

FB_IMG_1579731881090

Njega danas u Hrvatskoj nitko ne sumnjiči za ilegalno bogaćenje jer nitko nije procesuirao BORG grupu.

dalić

No, činjenica je da on dosta lagao narodu, a narod kaže: ”Tko laže, taj i krade.”

 

Srećko Radović

HOP