Lov na vještice: Slaven Letica protivnike B. Gatesa nazvao virtualnom ruljom i antisemitima

0
9084

 

Ingrid Runtić- mag.art

Piše: Mag. Ingrid Runtić

Postoje pojedinci koji svoje znanje, inteligenciju i logiku stavljaju u službu istine i za dobrobit svojega naroda; a postoje i oni koji svoje intelektualne kapacitete koriste samo u vlastitu korist i za zadovoljavanje vrlo sebičnih motiva, a tu je potpuno svejedno radi li se o materijalnoj koristi ili onoj koja proizlazi iz slave i ugleda. Možda su najčešći oni koji kao Slaven Letica oblijeću malo jedne, pa malo one druge, već kako mu dnevna korist nalaže, uzdajući se u ljudsku zaboravnost, jer vjeruje da svi mi imamo pamćenje koje ne seže dalje od života vinske mušice.

Screenshot_20200423-153403_Chrome

Još prije desetak dana Slaven Letica je ustvrdio da je dr. Srećku Sladoljevu onemogućeno sudjelovanje u raspravama te mu čak dao podršku u tom smislu, pritom je u jednom statusu blago “ošinuo” već notornog zdravstvenog teroristu na čelu WHO-a Tedrosa, lika koji bi s obzirom na debljinu svoj dosjea trebao odavno odgovarati za zločine protiv čovječnosti. Nažalost, Letica i nije previše zainteresiran ići u dubinu stvari, pa su mu tako brojni članci objavljeni u svijetu, jednostavno “promakli”. Inače se ne bi čudio “ko picek glisti” da je Tedros blizak NR Kini i njezinim metodama.

No, već 21. travnja Letica se u svojoj facebook objavi jasno priklanja mainstream-u naše političke već poslovično antihrvatske vrhuške, te vidi “jedini spas kakve-takve turističke sezone” u izdavanju potvrda o imunitetu, odnosno cijepljenju. Ovdje donosim samo kratak isječak te poduže objave u kojoj se pojavljuje i Merkelica koju Letica u velikom stilu vraća u njemačku politiku. Šteta što Letica nije njezin voditelj propagande, tako bi barem bili oslobođeni njegovog filozofiranja i intelektualnog muljanja u Hrvatskoj koje nam nikada nije ni u kom smislu konkretno koristilo.

letica

Istog se dana javno obvezao Bill Gatesu u objavi koja otkriva daleko više o samom Letici, nego o bilo čemu drugome. Letica se “uvlači” Bill Gatesu na Dan obilježavanja holokausta, kojeg namjerno u naslovu ne spominje hrvatskim prijevodom nego izraelskim imenom. Na taj način se ulizuje manipulativnom srednjoškolcu Bill Gatesu s upitno stečenim ogromnim bogatstvom – a jadan nije ni svjestan toga da Bill Gates u svakom trenutku, ukoliko mu zatreba, u ovom kutku svijeta može naći i manje inteligentnog, ali zato još agilnijeg i mlađeg vojnika “za svoju stvar” no što je to sam Letica.

Međutim, prava vratolomija manipulacije na koju se odvažio Letica u toj objavi, bila je kada je nazvao sve one koji ne vjeruju u proročanstva i dobrohotnost tog lovaša, a inače potpunog medicinskog ignoranta Bill Gatesa – antisemitima! Na taj način je praktički proglasio sve one koji odbijaju vjerovati u famu smrtonosne bolesti, od koje se diljem svijeta dosada izliječilo više od 700.000 ljudi bez pomoći bilo kakvog posebnog lijeka ili cjepiva, antisemitima. Letičina oda Bill Gatesu se nastavlja dalje, usprkos činjenicama da masivno financiranje WHO-a pod vodstvom teroriste Tedrosa provodi upravo zaklada Billa i Melinde Gates. Veli Letica da smo svi mi koji ne vjerujemo u dogme novopoganskog božanstva Bill Gatesa “hejteri i trolovi”, ili u najmanju ruku, žrtve “pandemijske antisemitske histerije”.

Screenshot_20200414-010110_WhatsApp Screenshot_20200412-133421_Chrome

Ali, prava istina se krije u tome što su u ime higijene i zdravlja počinjena najveća zlodjela, maltretiranja i masovna istrebljenja 20-tog stoljeća: prohibicija, nemiri, bezakonje, ekonomske krize, segregacija, rasna netrpeljivost i najgore od svega: progon Židova, slavenskih naroda i Roma. U ime navodne “higijene i zdravlja” su napravljeni “rasni zakoni”, označavanje pripadnika drugih nacija i rasa, oduzimanje njihove teško stečene imovine, otvaranje logora i njihovo masovno istrebljenje i ubijanje. Isto tako se danas kreće protiv onih koji se usuđuju proturječiti nekom liku kao što je Bill Gates, koji o medicini nema nikakva znanja, ali zato ima neograničeno velika sredstva. Bill Gates nije nepogrešiv samo zato što je židovskog porijekla i zato što neki Slaven Letica iz Podgore za njega kaže da je najpametniji na svijetu jer se “brine za naše zdravlje”. Za zdravlje svojeg naroda su se brinuli i nacisti pa su činili zlodjela u ime zdravlja i higijene.

kapović

No, najgore od svega je to što je Slaven Letica sve protivnike Bill Gatesovih dogmi, osobnim prijekim sudom proglasio “virtualnom ruljom”, upotrijebivši izraz kojeg se ne bi posramio ni sam Zuckerberg, kao ni njegova produžena ruka Faktograf koji nam svima određuju što je istina, a što nije. Hoće li Slaven Letica sve koji odbiju vjerovati u dogme Bill Gatesa, WHO-a i njihove ekipe proglasiti antisemitima?!

Babić o Isusu20200422_005019

Letica je svojim odurnim rječnikom nazvavši nas sve “ruljom” ustvari otvorio lov na vještice, lov na protivnike njegovih stavova. Njegovim primjerom su se već poveli mnogi novinari u većoj ili manjoj mjeri, a naročito oni koji lebde na jaslama državno privilegiranih medija kao što je javna televizija, Večernji, Jutarnji, Index, N1. Najdalje u tome je otišao Matija Babić koji se u svojem odurno divljačkom napadu usudio pljunuti na Isusa Krista i kršćansku vjeru pred najveći blagdan kršćana. Letica je takvima kao što je M. Babić dao zeleno svjetlo nazvavši nas sve “virtualnom ruljom” koju se slobodno može zlostavljati. Letica je širom otvorio vrata i Milanoviću koji je prekjučer upotrijebio sličan rječnik nazvavši činjenice koje su prikupili povjesničari kao Igor Vukić “blebetanjem”.

Screenshot_20200422-003922_Facebook

To što radi Letica i njemu slični je ne samo ukidanje slobode mišljenja, nego uvođenje prave diktature i jednoumlja. Vidjeli smo jučer da su RTS i HRT suglasne i da unisono, u istu minutu objavljuju isti film, kao da smo se vratili u JRT. Preostaje još samo otvoriti Goli otok da se Letica, M. Babić i slični mirno mogu vratiti obožavanju lika i djela druga Tita i uvesti jugokarantenu nakon ove koronaške. Matija Babić kao “čoban iz naroda”, a Letica kao dežurni filozof i režimski intelektualac, svaki iz svojeg ugla, prema istom cilju.

HOP