Za turiste drastične mjere sprema stožer, a Banovina prepuna Srba pridošlih za vrijeme korona krize!

0
9949

-Ako epidemiološka situacija bude gora u drugim zemljama, nego naša, nikako neće biti dozvoljen dolazak njihovih turista kod nas. Ako bi se situacija promijenila, onda ćemo razmotriti to pitanje – kako i pod kojim uvjetima. Ova djelatnost neće izgledati kao što je izgledala prije. Epidemiolozi će donijeti poseban okvir o funkcioniranju i uvjetima koje hotelski i ostali smještaji trebaju ispuniti te uvjete o ponašanju turista koji dolaze kod nas. -tako nas zastrašuju u medijima.

Za Srbe srpski luđak kojeg u srpskom novinarstvu zovu istoričarem , Deretić,  tvrdi da su Srbi sveti božji narod, praktično govori ono što je Adolf Hitler lupetao o Nijemcima.

U skladu sa tom svetosti oni su u zadnjih deset dana preplavili Vrginmost. U Vrginmostu izgleda kao u Srbiji. Registracije Novi sad, Pančevo, Sombor, Šabac. Nikome nije jasno tko je dozvolio svetom narodu u jeku korona krize ulazak u zemlju , uz navodno zatvorene granice.

Turisti će dolaziti na naše more kroz  mjere kao da smo svjetska sila korona virusa , ali sveti srpski narod može kako hoće u općini koja prije vidi doktora na televiziji nego u ambulanti.

U toj općini jedan iz toga naroda tjednima je  prodavao svoju robu u jeku krize na tržnici, na nehigijenski način i pobio sve tvrdnje da Berošovo i Božinovićevo zatvaranje tržnica pomaže. Nitko mu se nije suprostavio jer je on dio svetog naroda.

-Dolazi pajdo sa Šabačkom registracijom, kupuje stočnu hranu kod veterinara, a meni nije jasno kako je ušao u zemlju uz ove strašne mjere. Mi ne možemo iz općine u općinu, ali Srbi mogu iz Srbije do nas i prolazak svih kontrolnih punktova.-komentirao je stanovnik Vrginmosta.

HOP